Hyvä ja halpa

Hey girl

Hyvä ja halpa eivät yleensä ole samassa paketissa. Jos ovat, se on iloinen yllätys. 

Mun luottosarja hiustuotteissa on Maria Nila, mutta en löytänyt heiltä tähän hätään syväpuhdistavaa shampoota, ja hiukset tuntuivat siltä että nyt on saatava niille syväpuhdistusta. 

Samalla kun käytiin ruokaostoksilla tsekkasin mitä marketin hyllyllä olisi tarjolla, ja hetken mielijohteesta otin tämän Herbinan syväpuhdistavan mukaan.

Eikä kyllä harmita yhtään, se taisi maksaa alle viisi euroa, ja on yksi parhaista shampoista mitä olen testannut. Hiukset on todella puhtaan ja ilmavan tuntuiset pesun jälkeen. Suosittelen. Hyvä ja halpa.

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Juuri tuollaiset löydöt pelastavat päivän tai jopo koko viikon! Siitä tulee niin iloiseksi :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Niin tulee :)!

Saranda
Tyhjä ajatus

Sä oot niin hyvä ottaa tällaisia yksityiskohtakuvia, tykkään! <3

MarikaJohannaP
Hey girl

Ihana kuulla :)! Kiitos paljon <3!

YES
Rohkaisua sinulle

Hei hei hei!! En edes tajunnut tätä juttua lukiessani, että olen unohtanut ostaa moisen vanhan jälkeen! Haha! Ja kiitti Herbinan suosittelemisesta. Näihin blondin hiuksen hiustuotteisiin menee ihan överisti rahaa, niin taidan ihan suosista lähteä etsimään tuota. Kiitos siis superisti vinkistä! Ja jep, todellakin ihan supersöpö tuo kuva!

Vietähän ihana päivä!!

-Maria

 

 

MarikaJohannaP
Hey girl

Hyvä että muistui mieleen :)! Ja kiitos paljon :)!

Ihanaa päivää sullekin :)!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä on aivan huipputuote, olen jo pitkään käyttänyt :) Toimii ja ja pesee todella esim kuivashampoon jäämät pois tehokkaasti, muttei kuivata liikaa

MarikaJohannaP
Hey girl

Tää on kyllä löytö :)! Mulla on luonnonkiharat hiukset joten just toikin ominaisuus että ei kuivata liikaa on tosi tärke ominaisuus.

Kommentoi