IG husbandin hemmottelua

Hey girl

Monet asukuvistani ovat mun IG husbandin ottamia. Olen nähnyt muutaman YouTube-videon aiheesta ja ollaan yhdessä naureskeltu sille miten jotkut kohdat osuu ja uppoaa niin täysin. 

Meistä alkaa kuitenkin hioutua kuvien ottamisessa hyvä tiimi. Minulla on visio ja toisella tonnikaupalla kärsivällisyyttä. Ja yksi parhaista jutuista on se, että voimme olla todella rehellisiä siitä mikä toimii ja mikä ei. 

IG husband on ottanut kuvia sup-lautailemassa, sateessa ja pakkasella. Kun tuli mahdollisuus tehdä Nordic Health Systemin kanssa yhteistyötä ja testata muutamia tuotteita, halusin valita jotain kivaa husbandille. Se on nimittäin erittäin ansaittua.

Paketista löytyi Nurmen saippua keholle ja parranajoon, sekä Laveran kosteusvoide.

Laveran kosteusvoide saa heti plussaa näppärästä pumppupullosta. Tuoksu on hyvä ja koostumus kevyt. Iho tuntui kuulemma heti kiinteämmältä.

Nurmen saippuassa viehättää tuoksu ja tyylikäs pakkaus. Saippuat ovat käsintehtyjä ja vegaanisia. Ihastuin tähän itsekin, ja mietin että nämä ovat varmaan aika mieluisia lahjapaketeissakin.

Nyt kun saisi vielä IG husbandin muistamaan kosteusvoiteen päivittäin, eikä vaan silloin kun ihoa jo kiristää.

Kommentit

Kirsikka W.

Mä ihastuin Nurmeen kylpytryffeleihin, joita ostin vähän aika sitten Emotionista! Aivan ihanan tuntuisia ja tuoksuisia, eivätkä todellakaan pahan hintaisia :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Täytyykin käydä Emotionissa tsekkaamassa Nurmen muutkin tuotteet :). Kiitti vinkistä :).

Kommentoi