Ihan OK

Hey girl

Olen kuluneen vuoden aikana testannut enemmän kosmetiikkaa enemmän kun ikinä aikaisemmin. Olen myös tehnyt mielettömiä löytöjä. Tuotteita joista en halua luopua ikinä.

Löysin myös muutaman tuotemerkin joista en luovu millään. Olivia Klein on yksi niistä. Jokainen tuote tästä sarjasta on 10/10. 

Joulun alla Studio Savon & Ekossa oli kaikki tuotteet -20% joten tietenkin suuntasin sinne lahjaostoksille...

Täydensin Olivia Klein arsenaaliani Oil wash & care-puhdistusöljyllä ja Eye care jelly-silmänympärysgeelillä. (Tässä vaiheessa on pakko mainita että ostin puhdistusöljyä myös lahjaksi, sentään kaikki ostokset eivät olleet itselleni...)

Puhdistusöljyllä saa meikit ja lian helposti pois, ja viimeistelen pesun kasvovedellä. Reissussa pärjäisi tällä yhdellä purkilla.

Silmänympärysgeeli muistuttaa ensimmäistä silmänympärysvoidettani, Bodyshopin geeliä jota käytin monta purkkia. Vaihdoin tuotetta koska en tykännyt purkin kanssa pelaamisessa. Olivia Kleinin geeli sen sijaan on hygienisessä pumppupullossa. Parin päivän käytön jälkeen ihmettelin aamulla miten silmänympärysihoni näytti mielestäni paremmalta kun aikoihin. Tuntuu että kevyt geeli toimii silmänympärysihollani paremmin kun voiteet. 

Olivia Kleinin tuotteissa on laatu-hintasuhde kohdillaan <3. 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Ihan uusi tuttavuus mulle, mutta kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kannattaa tutustua :). Olivia Kleinissä viehättää myös kotimaisuus. 

Kommentoi