Ihan tavallista kosmetiikkaa

Hey girl

Tulen ihan jälkijunassa tähän The Ordinary-kosmetiikka villitykseen. Googlailin merkkiä ja törmäsin lukemattomiin blogiarvosteluihin. Kaikissa kehuttiin merkki maasta taivaisiin.

Tuotteissa ei ole mitään ylimääräistä ja pakkaukset ovat ihanan tyylikkäitä ja vähäeleisiä. Ainakin osa tuotteista on vegaaneita.

Brändin nettisivuilla pyöriessäni ja tuotteita selaillessa törmäsin monen kohdalla siihen, että se oli väliaikaisesti loppuunmyyty.

Tuotevalikoimaa The Ordinaryllä on paljon, siis todella paljon. Tunsin ehkä jopa runsauden pulaa, varsinkin kun tuotteet ovat ihan naurettavan halpoja. 

Tuotteista on perinpohjaisen selostukset, jopa liiankin pitkät, kaipasin välillä selkeämpiä tietoja. Tuotenimet ovat myös aikamoisia sanahirviöitä.

Päädyin tällä kertaa tilaamaan Resveratrol 3%+Ferulic Acid-seerumia, Hyaluronic Acid+B6-seerumia sekä Vitamin C Suspension 23%+HA Speres 2% voidetta...nämä nimet!!

Resveratroli on antioksidantti, jonka uskotaan suojaavan ikääntymiseltä ja useilta sairauksilta, ja sitä nautitaan myös sisäisesti. Seeruminkin on siis tarkoitus suojata ja hoitaa ihoa.

Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti, ja B6-vitamiini tehostaa vaikutusta. Tämän seerumin otin ehkäisemään pakkasen ihoa kuivattavaa vaikutusta.

C-vitamiinivoiteen otin kirkastamaan ihoa. 

Jo kulttituotteen mainetta nauttivaa punaista kuorintatuotetta en saanut, koska se oli väliaikaisesti loppu.

Monia näistä tuotteista voi käyttää yhdessä, ja tehostaa niiden vaikutusta. Esimerkiksi C-vitamiinivoidetta ja resveratroliseerumia.

Tuotevalikoimaan ja niiden ominaisuuksiin täytyy vielä tutustua paremmin ajan kanssa.

Ensituntuma kaikista kolmesta tuotteesta oli epäuskoinen. Miten nämä voi olla edullisia ja niin hyviä? Valehtelematta mun iho ei ole koskaan tuntunut yhtä sileältä ja pehmeältä.

Se mikä himmensi mun iloa, oli parin kolmen testipäivän päästä iholle ilmestyneet pikkunäpyt. Mitään näppyjä ei ole näkynyt aikoihin ja nyt niitä on kohdissa joissa ei koskaan niitä ole ollut.

Tässä on nyt kiva arvailla onko se joku näistä uusista tuotteista, uusi meikkivoide vai uusi aurinkopuuteri?! Vai johtuuko näpyt siitä että uskaltauduin ekaa kertaa ajelemaan naaman viikko sitten (tuo vaan kuulostaa tosi hassulta :D). Harmittaa hieman arvailla että mikä tässä nyt sitten on se ongelma.

Onko muilla vastaavia kokemuksia?

 

Kommentoi