Ihana vesimelonipizza
Ihastuin Karita Tykkän Instagramista bongaamani vesimelonin ja fetajuuston yhdistelmään välittömästi. Sen lisäksi, että annos näytti äärettömän hyvältä ja raikkaalta, se on niin herkullista.
Vesimeloni on täydellistä kesäruokaa, raikasta ja vesipitoista. Kylmä vesimeloni viilentää ja maistuu helteelläkin.
Vesimelonipizzan tekemisessä ei todellakaan kestä kauaa. Paloittele meloni lautaselle viipaleiksi ja murusta päälle fetajuustoa maun mukaan.Mielestäni tämä ei kaipaa mitään mausteita tai kastikkeita, mutta mikään ei estä lisäämästä lisukkeita oman maun mukaan.
Haastavinta vesimelonissa on löytää juuri hyvä, ja kypsä meloni. Meillä puolisoni on ”vesimelonikuiskaaja”, joka saa valita melonit, koska hän löytää hyvät joka kerta. Hän punnitsee melonia käsissään ja koputtelee sitä. Ennen kun googlasin ”mistä tunnistaa hyvän vesimelonin” luulin, että hän vaan hassuttelee. Itseasiassa nämä ovat Kotivinkin mukaan keinoja tunnistaa hyvä vesimeloni. Kypsä meloni on painava, ja päästää koputtaessa kumean äänen. Hyvän vesimelonin tunnistaa myös kuoren läiskästä. Kuoreen jää läiskä kohtaan joka on ollut maassa, ja kun meloni on kypsä, läiskä muuttuu keltaiseksi. Myös haistamalla meloni kukkaperää voi löytää kypsän melonin, jos kukkaperä tuoksuu selvästi vesimelonille, se on kypsä.
Ps. Kuvissa löytyvän drinkin ohjeet löydät tästä .