Iloinen yllätys

Hey girl

Olen pienestä pitäen ollut hyvin visuaalinen ihminen. Rakastan kauniita asioita. Meikeissä ja ylipäätään kosmetiikassa mua on aina sisällön lisäksi kiehtoneet niiden pakkaukset. Yhtä äiskän hajuvesipulloa kävin aina salaa ihailemassa, se vaan oli niin kaunis.

Tämä visuaalisuus vaikuttaa moneen osa-alueeseen elämässäni. Kuten ostopäätöksiin, tiedostan sen varsin hyvin. Tästä syystä olen melkein missannut kaksi elämäni parasta shampoota. Pakkaus ei ole ollut yhtään "mun tyylinen".

Sain Natural Goods Companyltä testiin tämän Santen jojobashampoon ja en oikeastaan osannut odottaa mitään. Hallitsemattoman ja kuivuuteen taipuvaisen luonnonkiharan hiuspehkon omistajana en ole kovin helposti vakuuttunut hiuskosmetiikasta. Hyvät tuotteet joita olen löytänyt, ovat yhden käden sormilla laskettavissa.

Luonnonkosmetiikasta shampoo keräsi tietenkin pisteet kotiin, samoin eläinkokeettomuuden puolesta taistelusta. Tuotteessa ei myöskään ole parabeenejä eikä silikoneja. Se on hellävarainen ja miedosti tuoksuva.

Shampoo on kuiville ja katkeileville hiuksille. Se lupaa tehdä hiuksista joustavat ja kosteuttaa niitä, sekä kirkastaa vaaleaa hiusta.

Shampoon tuoksusta tulee mulle joku yskänlääke mieleen, mikä on vähän yllättävää. Toinen asia mikä on tässä useamman käyttökerran jälkeen yllättänyt on se miten hyväntuntuiset hiukset ovat olleet pesun jälkeen. Pehmeämmät ja kiiltävät. Plussaa on myös se, että tätä Santea löytyy myös isoista ruokakaupoista, eli tämän voi napata matkaan vaikka kauppareissulla. Netistä tämä löytyy täältä.

 

Kommentoi