Jäätelökevät

Hey girl

Näin täällä Lilyssä Valion uutuusjäätelöt, ja alkoi tuntua siltä, että voisin pitkästä aikaa maistella jäätelöä. Rakastan jäätelöä, mutta peruskylmäaltaan valikoima ei enää sytytä (lue, olen syönyt kaikkia makuja litratolkulla). Mun lemppareita on kinuski ja nougat, Ben & Jerryn Cherry Garcia ja päärynäjäätelö.

Tiesin jo maistamatta, että näistä mauista, kreisi kinuski on mun suosikki. Ja oikeassa olin, purkki ei edes ehtinyt kuviin. Makeaa, tuhtia ja niin hyvää. Testattiin myös suklaa-macchiato, joka toimii myös. Sopii erityisen hyvin jälkkäriksi.

Kolmas purkki, joka lähti mukaan, oli mansikka-basilika. Mansikkajäätelöä en juuri koskaan valitse, mutta tässä basilika antaa kivan tvistin.

Ruis-mustikka, porkkanakakku ja chili-lakritsi jäivät vielä altaaseen odottamaan vuoroaan. Ja lueppa näistä jätskeistä ainesosaluettelo tarkkaan! Mansikka-basilikalla on hyötyvaikutuksena se, että se voi pyöräyttää mielen hurmokseen. Jäätelö nimittäin sisältää elämäniloa :)! Ja suklaa-macchiato puolestaan sisältää onnen nokareita ja saa sut ihmeelliselle tuulelle. Eihän näitä jätskejä voi muuta kuin rakastaa <3!

 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Nää on vielä maistamatta, mutta vaikuttavat lupaavilta! Varsinkin tuo mansikka-basilika sekä chili-lakritsi kuulostavat hurmaavilta :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Ovat kyllä onnistuneita makuja :).

Kirsikka W.

Vitsi mikä sattuma, just tänään nappasin kotimatkalla ruokakaupasta nämä mansikka-basilika ja suklaa-macchiato -jätskit testiin! Ihana kuulla, että olivat hyviä :) Uskaltaa sitten tortillojen jälkkäriksi ottaa vähän onnea ja elämäniloa.

MarikaJohannaP
Hey girl

Yes :)! Kerro sitten mitä tykkäsit.

jnny (Ei varmistettu)

Vegaanisiakin jätskejä on tullut paljon uusia!

Kommentoi