Jättineule <3

Hey girl

Mua naurattaa se, että kun mulla on ihania lämpimiä vaatteita odottamassa kylmiä syyskelejä, lämpötilat on lokakuussakin 20 astetta! Kuluneena kesänä sai käyttää bikineitä, shortseja ja kaikkia ihania kesähepeniä, joten olen itseasiassa ihan innoissani syysvaatteista.

Tälle paksulle neuleelle sää on oikeastaan just sopiva. Neule on jopa liian muhkea useimpien takkien alle, joten käytän tätä päällikerroksena. Beige/vaalea neule on harvoin hutihankinta, koska se menee oikeastaan minkä tahansa kanssa, ja vuodenajasta riippumatta. Samoin Dr. Martensenit, nämä ovat olleet Gunnareiden keikalla kesällä, ja näillä on tallustettu kurassa ja vesisateessa.

Farkkujen kanssa mulla kävi supertuuri, voitin ne Vero Modan farkkukilpailusta. Ne ovat Aware-mallistosta jossa käytetään kierrätysmateriaaleja. En tiedä mikä Vero Modan farkuissa on, mutta ne sopivat mulle täydellisesti, sekä pituuden että leveyden suhteen.

Onko muhkeat neuleet sun juttu, vai onko sulla jotain muita luottovaatteita syksyyn?

 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Iso yes muhkeille neuleille <3 Rosi kaunis tuo neule! Mua harmittaa just se, ettei ne meinaa mahtua takin alle, niin ei voi käyttää esim. töissä :/

MarikaJohannaP
Hey girl

Se kyllä tekee niistä hankalia. Viime talvena iso puffertoppis tosin oli just sopiva tälle neuleelle...mutta oli niin lämmin kombo että esim kauppaan siinä yhdistelmässä ei ollut mitään asiaa :D!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Yes!

Kävin eilen kauppakierroksella, ja sattumalta löysin 8€:lla superison beigen neuleen, joka istui koosta (2XL) huolimatta niin ihanasti päälle, että kotiutin sen heti! Ja se pääsi illalla testiin heti pikaiselle ruokakauppareissulle leggareiden ja nilkkureiden kanssa - ah, niin ihana. 8€ ei todellakaan paha uudesta turvaneuleesta, hihi! Muhkeat, isot, neuleet on parasta syksyssä ikinä <3

MarikaJohannaP
Hey girl

No ei todellakaan ole, siis sehän on superlöytö! Isot neuleet on parasta ja voin vaan kuvitella miten hyvältä tuo sun lookki on näyttänyt :)!

Saranda
Tyhjä ajatus

Täälläkin isojen beigejen neuleiden fani. <3 Ja näiden kuvien, ihanat!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos! Ja sama :), isojen neuleiden fani. Ja sun fani <3!

Kommentoi