Joogatyttö

Hey girl

"Joogaa jokaikinen päivä" on motto jonka joogatyttö Rachel Brathen ja minä jaamme. Olin seurannut Yoga girliä jo jonkin aikaa Instagramissa kun yllätyksekseni huomasin että häneltä on tullut kirja, ja se löytyi myös suomennettuna.

Selailin kirjaa kaupassa hetken ja totesin että tämä on pakko saada.

Kirjassa on ihanan rento ja positiivinen ote joogaan, ja elämään ylipäätään. Se käsittelee joogaa enemmänkin elämäntapana kuin asanoina ja suorittamisena. Mikä oli hyvä muistutus minullekin. Läsnäolo ja hengittäminen meinaa välillä arjessa unohtua ja joogaharjoituskin tulee suoritettua ajatusten ollessa muualla.

Kirjassa Rachel kertoo oman polkunsa joogan pariin ja muistuttaa siitä että vaikeistakin kokemusta voi selvitä voittajana. Kirjassa on myös kokeilemisen arvoisia reseptejä sekä joogaharjoituksia joilla saa vähän vaihtelua omaankin harjoitteluun.

Suosittelen kirjaa muillekin kun joogan harrastajille, koska tästä saa paljon ajatuksia, ja ehkä löytää jopa uuden harrastuksen. Kirjasta on iloa pitkäksi aikaa, sen pariin voi palata yhä uudelleen ja hakea inspiraatiota.

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Oii just tuollaiset kirjat joihin voi aina palata ovat mahtavia. :) Tämä ehdottomasti lukulistalle!

Kommentoi