Joulukuussa aion nauttia näistä

Hey girl

Mun lemppari hetkiä on se, kun hommat on tehty ja saa rauhassa keskittyä leffaan joidenkin herkkujen kera. Ja se kun samalla voi nautiskella suklaata, poppareita, sipsejä, mitä ikinä mieli tekee.

Olen muuten se tyyppi jolta ei kannata tulla kysymään vinkkejä hienoista taide-elokuvista...mutta jos kaipaat toimintaa, hömppää tai viihdettä, kysy multa!

Joulukuussa odotan viihtyväni useammankin uutuusleffan parissa, ja eniten odotan näitä:

7.12 Dumplin' (Netflix)

Jennifer Anistonin tähdittämä ja Dolly Partonin musiikilla höystetty leffa entisestä kauneuskuningattaresta ja hänen tyttärestään. Leffa ravistelee perinteisiä ja romukoppaan joutavia kauneuskäsityksiä. Rakastan Jennifer Anistonia, ja leffan musiikkeja olen fiilistellyt jo etukäteen.

14.2 Second act (Teatteriensi-ilta)

Toisen mun lemppari Jenniferin, eli JLo:n paluu elokuvien pariin. Kypsemmän naisen urahaasteita käsittelevä komedia vaikuttaa hauskalta ja symppikseltä hyvänmielen leffalta. Sellaisia ei voi koskaan olla liikaa!

21.12 Aquaman (Teatteriensi-ilta)

Jason Momoa on Aquaman...tarvitseeko sanoa enempää. Mutta joo, tykkään monesta sarjishahmoihin perustuvasta leffasta. Nämä ovat toimintaa ja huumoria täynnä, ja takaavat hyvän pari tuntia viihdettä ja aivot narikkaan meininkiä.

Kommentit

Lilies
Lilies & Life

Ihan mahtavia vinkkejä, kiitos :) JLon uusi pitää ehdottomasti katsastaa ja oi Jason Momoa! :D

MarikaJohannaP
Hey girl

Dumplin' leffan kanssahan kävi niin kamalasti että sehän ei ilmestynyt Netflix Nordicilla. Perjantaina oli leffaherkut ja kaikki valmiina, ja koko leffaa ei löytynyt Netflixistä! Onneksi sentään nuo kaksi muuta leffaa tulee teatteriin :D.

Lilies
Lilies & Life

Eikä :( Niinpä! Mun poikaystävä suostui Aquamaniin heti ensi viikolla (ihme kyllä) :D

Minnea
Minnean muruja

Jennifer Aniston <3

Kommentoi