Joululahjat pikkubudjetilla

Hey girl

Olen jo useampana vuonna tilannut netistä lahjoja jotka olen tiennyt ns. varmoiksi hankinnoiksi.

Tykkään kyllä käydä lahjaostoksilla, ja ideoida lahjoja kaupassa, mutta netistä tilaamisessa on puolensa. Näet heti onko haluamiasi tuotteita, ja ostoskoria  päivittämällä näet pitääkö budjetti.

Mulla oli ilo päästä tekemään Emp.fi:n kanssa yhteistyötä joululahjateemalla.

Kokosin heidän laajasta valikoimasta lahjoja ajatuksella että lahjabudjetti maltillinen ja rajallinen. Mitä saat alle 50 eurolla, jos lahjansaajia on useampia? Ja siis vastaus on: vaikka mitä!

Bändipaidat on supertrendikkäitä, ja niille löytyy käyttöä aina. Alle kahdellakympillä löydät loistavia vaihtoehtoja. Puolisolle tai poikaystävälle ostettua paitaa voi lainata sitten itsekin. Rakastan yhdistellä suuria bändipaitoja farkkujen ja hameiden kanssa. Saatan tätä Misfitsin paitaa joskus lainata...

Jokaisella kahvin, teen ja kaakaon ystävällä pitää olla oma muki! On vaan vääryyttä juoda tylsästä mukista. G 'n' R:n espressokuppi saa kahvin taatusti maistumaan tuplasti paremmalta. Kaveria ilahdutat oman tyylisellä mukilla alle kymmenellä eurolla.

Tee-se-itse tyyppiä voit ilahduttaa suosikkibändin rintanapeilla. Ja näillä saa vähän tumpelompikin tuunattua nahkatakkiaan. Napit on myös helppo postittaa vaikka joulukortin lisänä. Budjetti ei esimerkiksi näistä Metallican napeista kärsi kymppiäkään.

Musiikki on aina lahjoista parhain <3. Emp:n valikoimasta löytyy cd:eitä ja vinyyleitä joka makuun. Chris Cornellin erinomainen live-cd löytyi kymmenellä eurolla.

Pääset tästä ostoksille tsekkaamaan Emp.fi:n valikoiman.

Huom! Emp.fi:n uutiskirjeen tilaamalla saat ostoksista 10% alennuksen.

Kommentit

Vieras99 (Ei varmistettu)

Olipas kivoja ideoita:) Tuo www.emp.fi oli minulle itselleni aikaisemmin tuntematon. Täytyypä tutustua lähemmin:)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiva juttu että löytyi uutta :)!

Kirsikka W.

Ei vitsi miten kiva olis saada noita bändimukeja enemmän astiakaappiin! Tällä hetkellä siellä hengailee vaan yksinäinen Maiden -kuppi, joten esim. just toi Gunnareitten muki ois todella tervetullut :) Empillä on muutenkin tosi kivoja juttuja, mutta valitettavasti lähinnä itselleni eikä lähipiirille.

MarikaJohannaP
Hey girl

Bändimukit on kyllä ihan loistavia :)! Ja täytyyhän sitä itsellekin muutama lahja hommata ;)!

Kommentoi