Kaikkein vaikeinta meikkaamisessa

Hey girl

...on huulipunan valinta! Yleensä ottaen tykkään meikkaamisesta ja silmämeikkituotteet ja sävyt on helppoja valita. Mutta ne huulet!

Musta tuntuu että vaikka lukisin minkälaisia vinkkejä tahansa, mä en onnistu valitsemaan sävyjä mitkä mulle sopii.

Ja usko pois, olen todellakin testaillut vaikka mitä! Ja lähes aina sävystä tulee fiilis että ei tää nyt kuitenkaan ole "the sävy". Kadehtien mietin niitä joilla on luottopuna, tai selvä sävy huulilleen. Mun luottosävy on Hurraw-huulivoide. Sitä päädyn sitten monesti laittamaan kun en muuta keksi. Haluaisin vaan sen ihanan luottopunan jota voisi sipaista huulilleen tilanteessa kuin tilanteessa, ja kuiskata maailmalle että "I am invincible".

Nämä vastoinkäymiset eivät tietenkään estä mua aina yrittämästä uudelleen...viimeksi eilen kävin ostamassa kaksi sävyä, punaisen ja persikkaisen/oranssin huulikiillon. Mietin sävyjä pitkään, ja olin varma että nämä on nyt ne...eivät ne olleet.

Mulla on ollut kokeilussa ruskeita, oransseja, tummia punaisia, vaaleita punia, lilaan taittavaa, keltaiseen taittavaa, ja ei vaan natsaa.

Tiedän että tää on todella #firstworldproblem. mutat oikeasti, onko muilla tällaisia kokemuksia? Ja miten te ootte löytäneet luottopunanne? Tuurilla vai testaamalla? Kaikki vinkit ovat tervetulleita! Jos tämä olisi se kesä kun mä löydän oman sävyni.

 

Kommentit

Minä en käytä huulipunaa ollenkaan (en vain löydä sopivaa sävyä!), mutta oli vain pakko tulla kommentoimaan, että aivan ihanat kuvat!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :) <3!

Saanah (Ei varmistettu) http://saanah-style.tumblr.com/

Itselle joskus ylipäätänsä huulipunan käyttö oli hankalaa. Mutta se oli vain tottumuskysymys, piti totutella eri tapaan meikata huulet. Nykyään käytän huulikiiltoa vain jos huulipuna sitä kaipaa kaveriksi. Minulla ei niinkään ole luottosävyä, vaan luottomerkki. Lime Crime. En edes muista missä netin syövereissä joskus löysin sen. Tällä hetkellä minulla on 10 eri sävyä heidän valikoimistaan. On keltaisesta punaiseen ja liilaan. Ehkä tällä hetkellä luottopuna on punainen, se sopii kaiken kanssa. Ennen se oli oranssi. Vaihtuu ihan sen mukaan mitä meikkipussista löytyy. Mutta yhtälailla erikoiset sävyt ovat mukavaa vaihtelua niin arkeen kuin juhlaankin.

MarikaJohannaP
Hey girl

Hyvä pointti! Täytyy kokeilla asennoitua eri tavoin ja mennä vaan siinä huulipunassa minkä aamulla laittaa :). Se on varmasti hyvin pitkälle tottumuskysymys.

Spf (Ei varmistettu)

Mä luotan huulipunavalinnoissani ihan täysin myyjien apuun. Viime aikoina olen ostanut huulipunani aina Kicksistä ja antanut myyjän valita sen. Kertaakaan en ole pettynyt vaan ne ovat olleet aina ihan loistavia valintoja.

MarikaJohannaP
Hey girl

Taidankin seuraavaksi käydä kanssa Kicksin myyjien juttusilla huulipunaa ostaessa :)!

Kommentoi