Kampaamosta Shampanjabaariksi

Hey girl

 

Eilen, lauantaina Lahdessa oli erityinen päivä, kun kaupungin ja itseasiassa varmaan koko Suomen kampaamossa toimiva Shampanjabaari avattiin.

Studio Savon & Eko laajeni ja samalla tiloihin avattiin myös piste josta voit ostaa shampanjaa, lageria tai Studion omaa kuoharia.

Laajennettujen tilojen avajaisia vietettiin avoimien ovien päivällä, ja tietenkin kävin fiilistelemässä tunnelmaa, shampanjalasi kädessä ;).

Laajennuksen myötä jo laajaan palveluvalikoimaan tuli lisäksi microblading-kulmien teko, uudet tilat meikkikoululle, sekä kosmetologin palvelut. Eli jatkossa saat lähes kaiken saman katon alta. En ehtinyt ottaa uusista tiloista kuvia, mutta ne ovat upeat, käy tsekkaamassa ja samalla hakemassa sisustusinspistä kotiin.

Tapahtumassa lanseerattiin myös myyntiin Diego Dalla Palman ensimmäiset luonnonkosmetiikka sertifioidut tuotteet, kultavoide ja seerumi. Ensitestailun perusteella aivan huippuja molemmat.

Pakko myös mainita mielenkiintoinen HCL-mittaus, joita Health by Soljan Solja oli paikalla tekemässä. Ehdin itsekin testiin ja tulokset olivat mielenkiintoiset, niistä voisin kertoa lisää omassa postauksessa. Toivottavasti mittauksistakin tulisi osa Studion vakkaritarjontaa.

Juteltiin jo kavereiden kanssa siitä miten hauska on pikkujoulukaudella käydä kampauksessa ja meikissä, sekä samalla kilistellä kuohuvalla. 

On niin siistiä että meillä on Lahdessa tällainen paikka, jonne todellakin kannattaa tulla kauempaakin. Onnea Kampaamokuningatar Kati ja kaikki Studion ammattilaiset! Tässä valtakunnassa on kaikki enemmänkin kuin hyvin.

Kommentoi