Kevyet pohjat

Hey girl

Mun silmään erityisen hyvältä tänä syksynä on näyttänyt kuulat ja kevyet meikkipohjat.

Sellaiset joissa pisamat ja ihon rakenne näkyvät läpi. Tähän läpikuultavaan hehkuvaan ihoon sopii erityisen hyvin punaiset posket ja huulet joihin väri on levitetty pehmeästi, tahrien.

Jos ihon sävy on tasainen ja kaunis, ei meikkipohjaa tarvitse välttämättä lainkaan. Itse koen kuitenkin jonkin pohjustuksen tarvitsevani.

Aluksi kokeilin Dermosilin pigmenttitippoja meikkivoiteen sekaan sävyä antamaan. Näitä kuitenkin suositellaan kosteusvoiteen sekaan sekoitettavaksi.

Ensimmäisellä kokeilukerralla laitoin kaksi tippaa medium-sävyä tavalliseen määrään kosteusvoidetta. Sävy näytti aluksi jopa punertavalta kasvoillani ja mietin että apua...

Sävy kuitenkin tasaantui iholla nopeasti. Hetken päästä kasvot näyttivät tasaisen sävyiseltä, meikittömiltä ja raikkaita. Nenän pieliin tosin laitoin paksumpaa meikkivoidetta punoitusta peittämään.

Toisella kerralla laitoin vaaleaa sävyä pisaran ja medium-sävyä pisaran. Tästä tuli omalle iholle tällä hetkellä parhaiten sopiva sävy.

Meikkikuvainspistä keräsin tänne. On ihana jättää puuterit hetkeksi pauselle ja antaa ihon näkyä. Luulin aluksi että fiilaisin eniten tummia huulia syksyn meikkitrendeistä mutta tämä kuulas look vie helposti voiton!

http://pin.it/QwIX_Vn

* Pigmenttitipat on saatu testiin *

 

Kommentoi