Kiilto kuriin!

Hey girl

Hehkuva, päivettynyt iho on kesällä niin kaunis että se ei paljon meikkiä kaipaa.

Mutta sitten kun hehku muuttuu puolessa tunnissa kiilloksi, kaunis ei ole sana joka ekana tulee mieleen. 

Yritän aina ajatella positiivisesti että rasvoittuvuuden ansiosta iholle ei ehkä synny niin helposti ryppyjä, mutta argh, ei se silti kivaa ole kun naama kiiltää saman tien kun olet meikannut. Ja kun ei puuterikaan oikeasti auta. Sillä saa vaan ruman, paksun kuoren iholle aikaan.

Olen tässä kesän alussa testaillut taas vaikka mitä keinoja ja löysin toimivan yhdistelmän.

Kosteutan kasvot ensin suihkeella, ja sitten seerumilla. Jätän välistä kosteusvoiteen kokonaan. Jos teen iltameikkiä laitan väliin primerin, päivällä laitan seuraavaksi meikkivoiteen. Lumenen mattameikkivoide toimii mulla hyvin. Kasvojen sivuille laitan Lumenen CC-voidetta. 

Meikkiä korjailen tarvittaessa Essencen oil control papereilla, tuotesarjan kovin tuote. Ja aina loppu, joten niitä kannattaa ottaa useampi paketti silloin kun niitä on saatavilla.

Joten näillä mennään, vähemmän kiiltävänä :). Mitä hyväksi havaittuja keinoja sulla on?

Kommentit

Essi's

Noita Essencen tuotteita tuntuu nyt näkyvän ja kuuluvan joka puolella, nimenomaan hyvien kokemusten puolesta. Tuollaiset liinat ovat vielä kokeilematta. Täytyy varmaan laittaa testiin :) Lumenella on kans se CC-puuteri, jolle annan jo muutaman käyttökerran jälkeen peukut! Toki hieman raskaampaa tavaraa, mutta esim. iltameikkiin hyvä.

MarikaJohannaP
Hey girl

Täytyykin hommata tuo Lumenen puuteri :)! Hämmästyin kyllä tuota Essencen hinta-laatusuhdetta. Esimerkiksi ripsivärit ovat tosi hyviä.

Kommentoi