Kim K. made me do it

Hey girl

Marssin kampaajalle torstaina yllä olevien kuvien kanssa. Mielessäni oli ollut taas taistelu tumman ja vaalean välillä. Kun alkuviikosta maailma täyttyi Selena Gomezin uudesta lookista, olin myyty. Halusin vaalean, tummalla juurella. Kuten Selenalla ja Kimillä. Pari vuotta sitten en olisi osannut kuvitellakaan että mulla on Kim Kardashianit kuva mukana kampaajalla, mutta tykkään ihan hulluna tästä vaaleasta lookista. Siinä on vaan jotain.

En olisi uskaltanut tätä pyytää muilta, mutta luotan kampaajani Annukkaan täysin. Ja tässä tarinassa ei ole yllätys käänteitä. Pitkän raidoitus operaation jälkeen mulla oli juuri sellaiset hiukset kun mä olin halunnutkin. 

Näissä marraskuun hämärissä ei vaan saa otettua kuvia joissa hiukset pääsisivät oikeuksiinsa, mutta ei se haittaa. Mulla on just nyt parhaat hiuspäivät ikinä.

Ps. Annukalle voi varata ajan Studio Savon & Ekossa, ja hän on myös grooming guru. 

Ja Instassa häntä voi seurata nimellä @annukkaem

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Rohkeita muutoksia - ja yleensä niitä parhaita!
Lookin' good :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :)! Muutokset tekee niin hyvää :).

Kirsikka W.

Tosi hyvän näköiset hiukset! Omakin tukka kaipaisi vähän jotain piristystä nyt pikkujoulukaudella, mutta budjetti puhuu kotikonstien puolesta :) Onneksi tässä parin vuoden aikana on oppinut saamaan omassakin kylppärissä aikaan ihan mukiinmeneviä värejä ja malleja.

MarikaJohannaP
Hey girl

Se on aina plussaa kun oppii tekemään juttuja itse :)! Olisi hauska nähdä postaus johon oot koonnut erilaisia tyylejä :).

Kommentoi