Kissamaista

Hey girl

Aurinkolasien valinta on vaikeaa. Tykkään kaikenlaisista laseista, mutta tuntuu että vain harvat näyttävät oikeasti hyvältä päässä.

Olin saanut itseni jumiin tiettyihin malleihin, pilotteihin ja kulmikkaisiin laseihin, enkä olisi ikinä kuvitellut että käyttäisin kapeampia, saati sitten cat eye-laseja.

Nämä Monkin valkoiset kehykset vilahtivat monta kertaa eteeni, ja päätin uskaltautua pois mukavuusalueeltani. Saisihan ne aina vaikka annettua jollekin jos ne eivät ole hyvät.

Ja arvatkaa mitä! Ne on hyvät, tykkään niistä ihan hirveästi. Tuntuu että ne tekevät ihan mistä tahansa asusta hieman jännemmän.

Tämä on taas kerran hyvä muistutus siitä, että kannattaa rohkeasti kokeilla välillä niitäkin tyylejä jotka on itselleen sopimattomaksi joskus luokitellut.

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Nää on upeat, haaveilen ihan samanlaisista! :) Kiitos vinkistä. :)

MarikaJohannaP
Hey girl

<3 ihanuus! Nämä tulee näyttämään niin hyvältä sulla :)!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Mulla on kans vaikeus (aurinko)lasien kanssa - tuntuu että vain pyöreät tai muuten isopokaiset sopivat naamaani, mulla kun on suht pyöreät kasvot, ja niitä sitten hamstraan. Omistan ainakin viidet pyöreäpokaiset aurinkolasit, kun en vaan osaa ostaa muita malleja. Krhm. Tänä keväänä aion kokeilla muitakin, yritän edes! Olen muutenkin aurinkolasihullu, ei ole kesää ilman arskoja! :D

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

​ps, hyvältä näyttää!! superhyvältä!!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos superpaljon <3!!

MarikaJohannaP
Hey girl

Joo, aurinkolaseja ei voi olla liikaa :)! Toinen aurinkolasihullu täällä huutelee. Kokeile vaan rohkeasti erilaisia, sulla on just upeat kasvot kaikenlaisille aurinkolaseille :) <3.

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Kokeillaan, kokeillaan! ;)

​Ja kiitos kehusta <3 <3

JollyHolly

Ihanat! :) tulee mielee. 50-luku <3 koittelin itseasiassa just pari päivää sitten aurinkolaseja. Koitin etsiä kissamaisia laseja mutta oon niin kriittinen etten löytänyt mieluistani. Mukaan tarttui kyllä ihanat kissamaisen kuosin omaavat aurinkolasit :) ehkä vielä joskus löydän itselleni täydelliset kisulasit :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :)! Mulla on haussa vielä sellaiset jotka ovat tavallaan tämän malliset, mutta samalla sydämenmuotoiset. Toivottavasti meillä kummallakin on tuuria lasietsinnöissämme :)!

Kommentoi