Kuvaile itseäsi 10 kuvalla puhelimesi kuvarullalta

Hey girl

Tämä vaikutti niin hauskalta, että halusin ehdottomasti kokeilla. Käytännössähän tämä olikin sitten yllättävän vaikea. Varsinkin kun siellä puhelimen rullassa on tällä hetkellä 13 000 kuvaa...

Tykkään rakennella viikonloppuaamuisin kauniita aamiaisannoksia.

Haaveilen matkustamisesta kokoajan. Tässä vanha lomakuva. Palmuja on hauska kuvata.

Haluaisin oppia ranskankieltä. Ainakin perusteet. 

En tiedä pystynkö ohittamaan kukkia kuvaamasta niitä.

Teininä mulla oli näitä kuvia seinällä, nyt säilön niitä välillä puhelimen rullaan. Kuvassa myös mun kovimmat man crushit.

Mun rakas.

Mun toinen rakas.

Mä olen krooninen otsatukan leikkaaja. Välillä mä oon otsiksesta ihan fiiliksissä, ja seuraavana hetkenä kadun ihan hulluna. Ja sit kun se on kasvanut pois... naps naps taas...

Säilön puhelimeen memejä...mulla on niin hölmö huumorintaju :D.

Talletan puhelimeen muistiin kaikkea mahdollista. Reseptejä, ostoslistoja, kivoja lookkeja.

Describe your self with 10 pics from your phones camera roll. It seemed easy but since I have 13 000 pics in it..,it was hard. But here we go. I love pretty breakfast bowls, I dream about travelling, all the time. I'd love learn to speak french. I love my dogs. I take a lot of flowers pictures. I had pictures of Tommy Lee, Slash and Chris on my wall growing up, now I have them on my phone :). I cut fringe everytime I have grown it out. I have wierd sense of humor. I have countless reciepes and notes on my phone.

Kommentit

josha

Multa löytyy kanssa ihan kaikenlaista puhelimen muistista mutta en ihan noin kunnioitettavaa määrää oo kuitenkaan saanut kuvia sinne tallennettua! :D Palmukuvat on ihania :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Mun täytyy kyllä tehdä tuolle määrälle jotain :D!

Kommentoi