Lumene-tyttö

Hey girl

Lumenen brändiuudistuksesta lukiessa ja uusia mainoksia katsellessa mun ensimmäinen reaktio oli vau! Tässä on niin upea kokonaisuus, tuotteet, pakkaukset ja mainosmateriaalit, että tällaista brändiä voi viedä minne vaan.

Seuraava ajatus oli apua! Mitä mun vakkarituotteille käy. Lumenen seerumi, meikinpoistoaine, CC-voide ja moni muukin tuote on kuulunut mun meikkipussiin jo kauan.

Varmuudeksi ostin muutamia tuotteita varastoon. Tavallaan turhaan. Uudistuneet tuotteet on kuin entisiä, vaan parannelluin ominaisuuksin.

Glow boostin edeltäjä on ollut mun vakkariseerumi jo ikuisuuden, ja myös jatkossa mennään oranssin pullon voimalla. Tämä toimii niin hyvin meikin allakin ja kuivuu supernopeasti. Glow reveal-kosteusvoide hurmasi mut heti ensimmäisen näytekokeilun jälkeen. Musta vaan tuntui että iho oli ihan erituntuinen kun yleensä, hehkuva ja tosi napakka,

Ripsiväriä tuskailin eniten. En oikein tiennyt mitä ottaisin, mutta päädyin tähän Nordic noir deep impact -ripsariin. Se on todellakin mustaakin mustempi, ja yksi kerros riittää hienosti. Lähtee silti helposti pesussa pois. Ja siis tuoksuu ihanalle.

Tykkään myös näissä kaikissa tuotteissa parabeenittomuudesta ja kotimaisuudesta. Seuraavaksi testiin menee paljon kehuttu väriseerumi.

 

 

Kommentoi