Luottotuotteet

Hey girl

Jaan kosmetiikkatuotteet karkeasti kolmeen ryhmään, ”vitsit mitä sontaa”, ”aika kiva”, ja ”apua, kohta tää loppuu”.

Apua, kohta tää loppuu -kategoriaan kuuluu vain tuotteet joita ostan uudelleen, ja joiden koen olevan parempia kun muiden kaltaistensa tuotteiden. Tähän kategoriaan ei kovin moni tuote yllä.

Tässä ne muutamat tuotteet joita ostan yhä uudelleen

Centifolian Ruusuvesi

Suihkutan tätä kasvoille aamulla, illalla, päivällä. Meikin päälle pehmentämään ja tasoittamaan meikkiä. Raikastaa ja kosteuttaa ihoa. Suihkepullosta lähtee just sopiva hienojakoinen suihke. En osaa enää olla ilman. Centifolia on ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki, ja tätä löydät mm. Sokoksesta ja Stockmanilta. Hinta n. 15 euroa.

Sabe Massonin voidetuoksu Parisian Rhapsody

Ainoa tuoksu jota olen ostanut toisen paketin. Ikinä. Voidetuoksussa ei ole alkoholia tai parabeeneja. Sitä ei myöskään ole testattu eläimillä. Tätä saa useammasta verkkokaupasta, omani ostan Mari Mari-putiikista Lahdesta. Hinta n. 25 euroa.

Laveran Hydro effect-anti-pollution seerumi

Ehkä miljoona kertaa täällä blogissa hehkutettu tuote. Mutta kun on vaan niin hyvä. Kosteuttaa, suojaa, imeytyy nopeasti ja on älyttömän edullinen. Saatavilla Sokoksesta ja monesta verkkokaupasta. Hinta n. 20 euroa.

Olivia Kleinin kuorintajauhe Deep peel

Tämän jauheen voi sekoittaa mihin tahansa puhdistustuotteeseen. Juuri siksi tykkään tästä niin paljon. Tätä voi käyttää parikin kertaa viikossa. Pieni ja edullinen purkki on todella riittoisa. Saatavilla apteekista, verkkokaupasta sekä Lahdessa Studio Savon & Ekosta. Hinta n. 10 euroa.

Liatalle on kovaa vauhtia nousemassa Zuiin hohde, sekä Nordic Girlin huulipunakynät. Zuiin hohde on mieletön, jos multa kysytään miten mun iho on niin hyvännäköinen, mulla on yleensä Zuii:ta kasvoilla. Nordic Girlin huulimeikkikynät on näppäriä, toisessa päässä on rajaus ja toisessa huulipunat. Värin pysyvyys on erittäin hyvä, värejä on tälle hetkellä neljä, ja itse toivoisin tähän lisää värivalikoimaa!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun mielestä 20 euroo kasvoseerumista ei kyllä oo "älyttömän edullinen" :D Kun miettii mitä kaikkea järkevää tolla summalla vois ostaa.

MarikaJohannaP
Hey girl

Olet kyllä ihan oikeassa siinä että jos ei koe koko seerumia tarpeelliseksi, niin kallishan se silloin on :). Itse taas haluan seerumia käyttää, ja korn vilpittömästi että tässä on ässä tuote hinta-laatusuhteeltaan. Meillä kaikilla on niin eri tarpeet :).

Kommentoi