Lush life

Hey girl

Viime viikko oli täynnä kaikkea mitä kivaa, Tallinnan reissua, kampaajaa, VIP-iltaa, ja tietenkin Citycenterin Lushin avajaiset.

Avajaiset olivat kaksipäiväiset, ja lisäksi bloggaajat pystyivät varaamaan ajan konsultaatioihin. Omaani viiletin tukka putkella Lahdesta. En ollut ihan varma missä uudelleen avattu liike sijaitsee, mutta suunnistin perille tuoksun perusteella. 

Oma konsulttini Lushin Erika Nieminen toi aluksi teetä ja keksejä, ja sitten mietimme mitä tuotteita testailisimme. Valitsimme silmänympärysvoiteen, käsivoiteen ja muutamia tuoksuja.

Tuotteita sai valita myös muutaman kotiinviemisiksi, ja valitsin testaamani käsivoiteen, silmänympärysvoiteen ja Vanilja-voidetuoksun. Kumpikin voide vaikutti vakuuttavalta heti ensi tuntumalta. 

Oli luksusta rauhoittua kiireiden jälkeen, juoda teetä ja tutustua tuotteisiin Erikan opastuksella, kiitos <3!

Konsultaation jälkeen tutustuin uuteen liikkeeseen, nautin tunnelmasta ja napsin läjäpäin kuvia.

Lushin tuotteet ovat kasviperäisiä, osa vegaanisia ja tuoreista raaka-aineista. Ne ovat eläinkokeettomia, ja Lush pyrkii pakkauksettomuuteen aina kun mahdollista. En tiennyt että Lush kierrättää muovipakkauksiaan. Kun viet liikkeeseen viisi pestyä muovipurkkia, saat vaivanpalkaksi tuotekasvonaamion. Aika hyvä diili, eikö :)?

Lahdessa ei Lushia valitettavasti ole (vink vink!), joten heidän tuotteensa eivät ole niin tuttuja minulle. Netistä en halua Lushia tilata, koska osa tuotteiden valintaa on ehdottomasti niiden tuoksuttelu ja koostumuksien testaus.

Ostin pelkästään makean ja karkkimaiset tuoksun perusteella Bubblegum-sokerihuulikuorinnan, jota aion viikonloppuna testailla. 

Pääsiäiseksi tarjolla on ihania kultamunia, jotka päihittää suklaiset mennen tullen. Olisipa kylpyamme missä näitä voisi testailla!

Kommentit

Henriika S.

Oli pakko tulla kommentoimaan, että tässä on yks jazzstandardi, jonka nimi on Lush Life :D Tästä on tosi moni tehnyt oman versionsa, jopa Lady Gaga :D
Ellan versio:

Gagan versio:

MarikaJohannaP
Hey girl

Hei kiitos :)! Mä pistänkin nämä kuunteluun samantien! On aina kiva saada itselle uutta musiikkia kuunteluun.

Henriika S.

Pakko viel lisätä, että en ees tiennyt tän biisin nimen olevan myös Lush Life (youtube valaisi mua juuri), ahah mikä jazzmummeli mä oon. 

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Pakko päästä taas Lushiin tuoksuttelemaan ja ihastelemaan tuotteita, ja hankki kotiin joitain herkullisia tuotteita <3

MarikaJohannaP
Hey girl

Tsekkaappa se sokerihuulikuorinta, aivan järjettömän ihana <3!

JollyHolly

oon itse kuullut myös Lushista! En teinnytkään että Citycenteriin avattiin Lush.. Aivan ihanan näköisiä pikkupulloja ja purnukoita ja noi kultamunat <3 ja todellakaan ei kuulosta pöllömmältä, että purnukoiden palautuksena saa itselleen kasvonaamion. Ei huonoo!

MarikaJohannaP
Hey girl

Mä ilahduin kanssa ihan hirveästi siitä että huolehditaan niiden purkkien ja purnukoiden elinkaaresta :). Siitä voisi muutkin firmat ottaa mallia. Lush on kyllä ihana tuoksukeidas siellä Citycenterissä :).

Kirsikka W.

Katselin Instagramista, että melkein satuttiin samaan aikaan liikkeeseen. Muutamasta kymmenestä minuutista taisi olla kiinni, etteikö oltaisi törmätty :) Blogiinkin kirjoittelin vähän jotain juttua kokemuksesta.
Mun konsulttini, vaikka ihana olikin, oli hieman pihalla vielä koko konsultointijutusta. Olin hänen eka konsultoitavansa ikinä. Hän valitsi mulle ne pari tuotetta, joista sain pienet testeripurkit kotiin. En ehkä olisi itse valinnut juuri niitä tuotteita, joten kiva kuulla, että ainakin osa sai itse valita mitä ottaa :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Mä yritinkin katsella että näkyisikö sua kun muistin että sanoit että olet tulossa. Harmi että mentiin ristiin. Hassua että eri konsulteilla oli eri tietoa toiminnasta. Ehkä se kiire ja ihmispaljous vaikutti vähän toimintaan.

Toivottavasti ensi kerralla törmätään :). Mä kävinkin sun jutusta tykkäilemässä jo aikaisemmin <3.

janitajohanna
Janita Johanna

Oi pitäiskin mennä pitkästä aikaa Lushiin. Mulla on kans toi huultenkuorinta ja se on kyllä ihana!

MarikaJohannaP
Hey girl

Lush on kyllä ihana, mulla meinaa vaan tulla aina valinnan vaikeus kun on kaikkea ihanaa niin paljon tarjolla :).

Kommentoi