Maailman vihrein shampoo!

Hey girl

Luonnonkiharien, hankalien hiusten omistajana, olen aina kiinnostunut uusista hiusjutuista. Mulla kävi loistava tuuri ja sain kutsun O'right-tuotesarjan Suomen lanseeraukseen, Qhairiin Kamppiin.

En ollut kuullut tästä sarjasta aikaisemmin, ja odotinkin kiinnostuneena mitä on luvassa. Maailman vihrein shampoo lupaa nimittäin aika paljon.

Okei, olin ehkä aika myyty jo tarjoiluista...kun mun eteen lyödään herkkupöytä, mä olen taivuteltavissa helposti.

No, sitten esittelypuheen alkaessa mukaan astuu vielä jääkarhut, jotka ovat brändiin kuuluva eläin. Take my money...

O'rightin esittelypuhe jonka piti Steven Ko, yrityksen CEO, oli kiehtova ja inspiroiva. Yritys oikeasti toteuttaa vihreää, kestävän kehityksen ajatusta kaikissa vaiheissaan.

Tuotepakkaukset biohajoavat puolessa vuodessa, ja niissä jokaisessa on puun tai kukkien siemeniä! Yritys käyttää kasvismusteita, bambukorkkeja ja mm. kahvinporoja. Pakkaukset ovat voittaneet lukuisia palkintoja ja tavoitteena on vähentää jätettä ja hyödyntää maapallon resursseja järkevästi. 

O'rightin pääkonttori Taiwanissa on maan ainoa yritys jolla on Green company label. Pääkonttori toimii täysin tuuli- ja aurinkoenergialla. Toimintaan käy vuosittain tutustumassa kymmeniä tuhansia vieraita ja yrityksiä Toyotasta Ali Babaan.

Tuotteet ovat tietenkin valmistettu saman ideologian mukaisesti, ne ovat 98 % luomua ja ns. 8-free, eli eivät sisällä hormonihäiritsijöitä, parabeeneja, formaldehydiä, väriaineita, ftalaatteja, sulfaatteja, sakeutusaineita, etyleenioksisdia eikä sen johdannaisia. Tuotteiden vaahdotusaineet ovat turvallisia. Tässä kohtaa tulee jälleen kerran mieleen se, että on hyvä miettiä että mitä vartalolleen ja hiuksiin laittaa, sekä myös huomioida mitä huuhtelee viemäriin. 

Tuotevalikoimasta luonnonkiharalle hiukselle sopii parhaiten sarjan bambutuotteet jotka ovat kosteuttavimpia.

Suosittelen tutustumaan tuotteisiin ja yritykseen, tästä voi saada inspiraatiota omaankin tekemiseen sekä samalla upeat hiukset.

Kuka haluaa kuulla miten tuotteet pärjäävät testissä?

Kommentoi