Maria Nila <3

Hey girl

Muutamia vuosia sitten monen asian summana aloin tarkastella suhtautumistani terveyteen ja omiin kulutustottumuksiini eri tavoin kun ennen. Ruokaa, kosmetiikkaa, vähän kaikkea. 

Ja yksi suurimman muutoksen kokeneita osa-alueista oli kosmetiikka. Siihen asti olin viis veisannut sisällysluetteloista, ja käyttänyt tuotteita kunhan niitä ei ollut testattu eläimillä.

Nyt halusin kuitenkin vähentää kemikaalikuormaa joka kehooni päätyy, edes jotenkin. Esimerkiksi parabeenit joita tuotteissa käytetään säilöntäaineena ovat todettu harmittomiksi, eivätkä ne aiheuta terveysriskiä. Silti joissakin tutkimuksissa niillä on todettu olevan lievä estrogeeninen vaikutus ja ne saattavat lisätä rintasyövän riskiä. Siksi mä mieluummin valitsen parabeenittomia tuotteita. Varsinkin kun niitä on tarjolla pilvin pimein.

Hiustuotteiden puolella ehdoton rakkauteni kohde on ruotsalaismerkki Maria Nila. Vitsit mikä tuotesarja. 100% vegaanista hiushoitoa, eläinystävällisesti. Heidän filosofiana on tuottaa parhaita mahdollisa tuotteita, riskeeraamatta kuitenkaan hiusten hyvinvointia tai ympäristöä. Esimerkiksi heidän pakkauksessa ovat hiilineutraaleja.

Käytän sarjasta tällä hetkellä hopeashampoota ja -hoitoainetta, lämpösuojaa, korjaavaa shampoota ja hiusnaamiota. Jokainen  tuote on loistava ja näissä on niin ihanat tuoksut. Lämpösuoja on parhaita mitä olen käyttänyt.

Seuraavaksi aion tilata paria uutta tuotetta kokeiluun Maria Nilan verkkokaupasta. Siellä on paljon laajempi tuotevalikoima kun Suomen kaupoissa. Esimerkiksi sieltä löytyvät Pink pop ja Vanilla värinaamiot tuntuvat ihan täydelliseltä kevääseen. 

Kommentit

Riia Meikkipää

Mä olen ihastunut näihin myös - hopeashampoo ja hoito aivan huiput ja kaikki muutkin kokeilemani aivan superhyvät! Todella jees sarja, peukku täältäkin siis.

MarikaJohannaP
Hey girl

Tämä on kyllä ihan mahtava tuotesarja :).

Kommentoi