Marikan huuhaa-nurkkauksessa...

Hey girl

Kotona on totuttu siihen että kokeilen milloin mitäkin tuotetta, sisäisesti tai ulkoisesti. Olen vaan niin utelias aina kun tulee kyse keinoista parantaa omaa hyvinvointia. 

Kun avasin paketista Gua sha-kamman ja jade-rullan, kulmia kohoteltiin kuitenkin siihen malliiin että ajattelin että nyt ollaan ihan huuhaa linjalla.

Olin kuitenkin lukenut näistä kummastakin niin paljon positiivista että halusin testata itse, onko näillä vaikutusta ulkonäköön. Kummallakin välineellä voi tehdä kotona hoitoja joilla on ihon sävyä ja rakennettava parantava vaikutus. Käsittely voi myös supistaa ihoa huokosia ja siloittaa kasvoja. Ihonhoitotuotteet, kuten seerumit ja voiteet imeytyvät paremmin kamman tai rullan avulla. Lymfakiertoon vaikuttavat rullailut ja vetelyt voivat myös poistaa silmäpusseja. Kammalla tai rullalla voi rullailla esim. aamuisin pari minuuttia.

Gua sha-kammalla tein hoidon alla olevan YouTube-videon mukaisesti...ja aivan käsittämätöntä , mutta näytti siltä että käsitellyn puolen silmä olisi heti ollut avonaisemman ja virkeämmän näköinen. 

Katselin vinkkejä myös tästä alla olevasta videosta. Nyrkkisääntönä rullailuun ja kampailuun voisi sanoa: aina ylöspäin ja kasvoista ulospäin suuntautuvat liikkeet. 

Ainakin tällä hetkellä olen tosi ihastunut näihin välineisiin. Tuntuu että kasvot ovat paljon kiinteämmät ja itse hoidon tekeminen on hyvin rentouttavaa.

 

Kommentit

Kriselda
Kriselda

Ah, kyllä! Pakko saada :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kyllä :)! Etsin näitä vaikka mistä koska tietenkin halusin ruusukvartsia ja valkoista jadea enkä vihreää...

CultBeautystä löytyi kivoja, mutta täältä Superfiilis-putiikista http://m.superfiilisputiikki.com/ löytyi myös, ja huomattavasti edullisemmin. Suoraan sanottuna tuo verkkokauppa ei varsinaisesti houkuttele ostamaan, mutta hyvät tuotteet sieltä tuli :).

Kriselda
Kriselda

Kiitos vinkistä! :) 

Kommentoi