#newhairdontcare

Hey girl

Kun mun luottokampaajani Sara lähti alkukeväästä reissaamaan maailmalle, mä kehittelin nerokkaan suunnitelman. Annan oman tumman pohjan kasvaa ja laitan vaan hiuksiin itse raitoja. Pettämätön suunnitelma!

Paitsi jos pohja on tumma maantienharmaa kuten mulla, suunnitelma ei ehkä olekaan niin nerokas...eikä niiden raitojenkaan laittaminen sinne hiusten takaosaan niin kauhean helppoa ole omin neuvoin...

Lahdessa on yksi ja ainoa kampaamo jossa käyn. Saran kotikampaamo, Studio Savon & Eko, jonka omistajan Katin asiakkaana olen ollut jo silloin joskus kun kiikutin Jennifer Anistonin kuvia aina käynnilläni mukana.

Luotan Katiin täysin. Kaikki on valittu huolella, niin tekijät kun tuotteetkin, joten kun istun tuoliin, voin rentoutua ja luottaa siihen että saan mitä toivonkin.

Katin kanssa valitsimme mulle uuden kampaajan, Annukan. Annukka on lahjakas kun mikä, mutta myös mukavaa seuraa. Mulle on tärkeää että kemiat pelaa ja voi jutella.

Annukka loihtikin mulle tumman pohjan, viileillä hiekan värisillä raidoilla ja nyt mulla on edessä taas hyviä hiuspäiviä koko kesäksi.

Studio Savon & Ekossa kaikki on kaunista ja viimeisteltyä pienintä yksityiskohtaa myöten.

Värin vaikuttaessa on hyvä selata lehtiä ja hakea inspiraatiota.

Ei enää keltaista, eikä mitäänsanomatonta pohjaväriä.

Voit tutustua Studio Savon & Ekoon täällä http://instagram.com/studiosavon_eko

ja ottaa mun luottokampaajani seurantaan tästä Annukka http://instagram.com/annukkaem

Kommentoi