NYX girl

Hey girl

Huomaan että musta alkaa tulla pikkuhiljaa NYX girl. Vanhan meikkivoiteen loputtua päätin ostaa tilalle Trendissäkin kehutun NYXin Total control-meikkivoiteen. Olin vähän skeptinen ja mietin, että onkohan tämä nyt sitten yhtään kummempi kuin muutkaan meikkivoiteet, mutta on se. Tätä ei ole suotta valittu vuoden meikkivoiteeksi. Monista meikkivoiteista ihooni jää pieni kalvo, sellainen joka mua ärsyttää. NYX imeytyy ihoon täydellisesti ja siitä tulee vaan terveemmän ja tasaisemman sävyinen. Oi kyllä!

NYXiltä olin aikaisemmin käyttänyt huulikiiltoja, kulmakynää ja contouring stickiä. Kulmakynä on järjettömän kätevä. Kohta siitä on menossa kolmas kappale.

Hankin myös mattaisen, vaniljan sävyisen luomivärinapin koska tämä sävy loppuu paleteista aina ekana.

NYX on melko edullinen merkki, ja varmaan siksi aluksi suhtauduin epäilevästi heidän tuotteisiinsa. 

Meikkivoidepakkausta lukiessani huomasin, että tuotteet on valmistettu Kiinassa. Mietin että meninkö tekemään näin typerän mokan, että en ajatellut loppuun asti. Olenko mä mennyt ostamaan tuotteita joita sitten kuitenkin testataan eläimillä jossain päin maailmaa.

Aloitin googlailun. PETA:n sivuilla NYX luokitellaan cruelty-freeksi, huolimatta siitä että sen omistaa Loreal. NYXiä ei kuitenkaan myydä Kiinassa ja heidän eläintestauskäytännöt ovat tiukkoja. Luotan PETA:n luotan, mutta luin myös muita hakutuloksia. Tässä niistä yksi hyvä ja perinpohjainen jos joku muukin haluaa lisätietoa https://phyrra.net/is-nyx-cosmetics-cruelty-free.html

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Hei multa on mennyt ohi tuo, että NYXin meikkivoide on valittu parhaimmaksi! Kiitti, kun vinkkasit! Taidankin testata, kun nykyinen meikkivoide loppuu!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kerro sitten tykkäsitkö :).

Kommentoi