Pääasiat!

Hey girl

Nyt kun mulle löytyi uusi luottokampaaja, odotin kampaaja-aikaani innoissani ja inspiroituneena. Luin että beigen sävyt on tämän syksyn juttu ja tämä kuva Cara Delevingnen vaalean beigeistä hiuksista vakuutti mut täysin. Kunnes bongasin Rocky Barnesin Instatilillä tuon upean tumman tukan...

Pulmatilanne oli valmis!

Kumpikin kuva puhelimessani painelin Studio Savon & Ekoon ja Annukan tuoliin. Mietittiin asiaa hetki ja todettiin että beigeä se tällä kertaa on. Tummentaa voi myöhemminkin. Tumman kanssa mulla on pari kertaa käynyt myös niin että en ole sitten kuitenkaan tuntenut oloani kotoisaksi siinä.

Siinä meitsi kökötti raitaa koko pää täynnä. Annukka nimittäin toteutti tämän pelkästään raidoilla!

Mulle tämä teehetki aikakausilehtineen ja ylipäätään koko kampaamokäynti vastaa rentouttavuudeltaan kylpyläviikonloppua!

Tässä se on! Mä olen niin onnellinen ja tyytyväinen lopputulokseen! Töissä ja kotona hiukset huomattiin heti, ja multa jopa haluttiin heti mun kampaajan yhteystiedot!

Olen sanonut ennenkin ja sanon sen taas: etsi luottokampaaja! Se on parhaita juttuja mitä voit hiustesi eteen tehdä.

Annukan löytää Instasta @annukkaem ja Lahden Studio Savon & Ekosta, mutta tyypit, ette sitten varaa kaikkia hänen aikoja että niitä jää mullekin!

Kommentit

josha

Lopputulos on kyllä tosi upea :) En edes muista milloin oon käynyt viimeksi kampaajalla... Nytpä pistän vakavasti harkintaan tämän paikan.

MarikaJohannaP
Hey girl

Kannattaa :)! Studio Savonissa on muuten myös aika timantteja tuotesarjoja myynnissä, esimerkiksi Olivia Klein mikä kannattaa ehdottomasti tsekata jos käy siellä  :).

ElizabethRinne

Upea lopputulos! *sydänsilmäemoji* Luottokampaajat ovat kyllä mielettömiä taitureita, itsellänikin sellainen ollut jo kohta viitisentoista vuotta :)

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :)! Annukka on kyllä ihan taikuri. Luottokampaajat on kyllä kultaakin kalliimpaa. Se on ihana tunne kun voi vaan rentoutua ja luottaa toiseen.

Kommentoi