Päivän asun anatomia

Hey girl

Mulle pukeutuminen on ollut ihanaa leikkiä pienestä pitäen. Suunnittelin Barbeille vaatteita, ja mun ruutuvihkot oli täynnä asuluonnoksia. Se päivä kun sain alkaa itse valita vaatteitani oli ihan paras! Muistan sen aina.

Tuosta päivästä on jokunen vuosi aikaa, mutta rakkaus pukeutumiseen on pysynyt samana.

Vaatteilla voit kertoa tarinoita, ja ne vaikuttavat fiilikseen todella paljon. Kun tiedän että mulla on vaikka haastava palaveri edessä, valitsen luottovaatteet joissa mulla on varma ja ryhdikäs olla. Kun on päiviä jolloin teen luovaa ajattelua, haluan että päällä on rentoa vaatetta jossa on hyvä olla.

Ja ne tarinat...rakennan usein asukokonaisuuden jonkin fiiliksen, ajatuksen, leffainspiksen tai muusan innoituksen ympärille.

Tänä syksynä olen esimerkiksi fiilistellyt paljon 60- ja 70-luvun musiikkia, joiden innoittamana tämäkin asukokonaisuus on syntynyt. Teddytakki jota fiilistelin Vero Modalta, ja leveälahkeiset farkut, jotka tulevat olemaan käytössä kunnes kuluvat puhki!

Tässä soittolista ihanaan aurinkoiseen, 70-luvun fiilikseen. https://open.spotify.com/user/marikamakinen/playlist/6pboCKOlfuKCxXziUTZrFR?si=5rfuMK9HQ_6_G4n5xCrj3A

 

Kommentoi