Parempi olla muuttunut kuin juuttunut

Hey girl

Mä tykkään Cheekistä, myönnetään se nyt heti alkuun. Tämä postaus ei silti käsittele häntä, vaikka häneltä otsikon lainasinkin. "Parempi muuttunut kuin juuttunut" on todella hyvin sanottu. Muutos on aina ollut elämäni tärkeimpiä elementtejä. Haluan kehittyä ja muuttua. Juuttumisesta ei seuraa mitään hyvää. Joskus tulee hetkiä kun tuntuu, että asiat polkisivat paikoillaan, mutta ne ovat myös hetkiä joiden jälkeen keksin jotain uutta.

Maailmasta saa enemmän irti kun on avoin muutoksille, ja katsoo sitä avarasti. Tosiasia on että maailma muuttuu joka tapauksessa. Halusi sitä tai ei.

Tässä postauksessa ei ole kuitenkaan kyse mistään suuresta elämänkäänteestä, vaan hassusta pikkujutusta jonka huomasin itsenäisyyspäivän aattona. Mietin mitä laittaisin töihin päälle, ja leikittelin ajatuksella, että laittaisin jotain sinivalkoista. Paitsi, että kaapistani ei löydy yhtäkään sinistä vaatetta, farkkuja lukuunottamatta. Alkoi oikein huvittaa, koska sininen ja turkoosi olivat jossain vaiheessa ainoita värejä joita kaapistani löytyi, siis mustan ja valkoisen rinnalla. Punaista en voinut edes kuvitella päälleni. En missään tilanteessa.

Jostain se punainen kuitenkin on hiipinyt vaatekaappiini. Ja se vaan näyttää ihanan kirkkaalta, raikkaalta ja energiseltä. Parempi muuttunut kuin juuttunut <3.

Onko sulle käynyt näin värien tai muuten pukeutumisen suhteen?

 

Kommentit

Kirsikka W.

Mulla kävi samalla tavalla viime kesänä, kun tajusin yhtäkkiä olevani ihan rakastunut erilaisiin kukkakuoseihin! En siis ennen pitänyt niistä yhtään, mutta nyt vaatekaapissa on useampia erilaisia kukkakuoseja, ja uskallan väittää kaikkien olleen suhteellisen ahkerassa käytössä :) Miksi kukat sitten yhtäkkiä innostivatkin? Sitä en osaa sanoa.

MarikaJohannaP
Hey girl

Se on kyllä mielenkiintoista huomata joku tällainen muutos. Joku juttu mikä ennen ei toiminut yhtään, tuntuu just omalta. 

Kommentoi