Pikkujouluasu yhtä vaatetta vaihtamalla

Hey girl

Pikkujouluissa melkein parasta on laittautuminen. On ihana miettiä meikkejä, asusteita ja vaatteita. Silloin kun siihen on aikaa!

Joskus pikkujouluihin on oltava lähtövalmiina suoraan töistä, ja mitä vähemmän siinä vaiheessa on säätämistä, sen parempi.

Hikisenä, kiireisenä ja kiukkuisena pikkujoulufiilistä saa hakea. Ja mua harmittaa jos musta tuntuu että valitsin asun jossa mulla ei ole hyvä fiilis. Se look on vaan osa juhlaa.

Vahingoista viisastuneena olen hankkinut muutamia vaatekappaleiden avulla asu muuttuu bilekelpoiseksi sormia napsauttamalla. Ja myös sellaisia vaatekappaletta, ettei joka juhlaan tarvitse olla ostamassa jotain uutta, vaan voi pelata sillä mitä on. Tässä kaksi esimerkkiä. 

Ylempi: päivällä jättineule ja pvc-housut, ja illalla neuleen tilalle pitsireunainen samettitoppi. Eikö ole helppoa?

Alempi: vaihdat farkut paljettimekkoon ja jätät lasit töihin, ja korviin kultaiset jättirenkaat.

Tässä jääkin hyvin aikaa meikin fiksailuun ja hiusten laittoon. Tehtäisikö siitäkin oma juttu?

Always stressing about what to wear to office christmas party? Here's two examples how to change from office mode to party mode by changing just on item you are wearing.

This is especially handy if you are in hurry, this gives you few extra minutes to fix your hair and make-up.

What do you think?

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Hei, tosi hyviä vinkkejä! Tosin tuo toinen asu olisi mun mielestä mennyt pikkujouluihin sellaisenaankin :) Vitsi, nuo sun hiukset näyttää hyvältä!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :) <3! Ja ihan loistavaa jos näistä oli hyötyä :)!

Hanna K
Sunday Blondie

Minäkin kiinnitin huomioni heti ensimmäisenä upeisiin hiuksiin, wow! Aivan ihanat käkkärät ♡ Tykkäsin erityisesti housuasusta, sillä kovin monet pukevat bileisiin päälleen aina hameen tai mekon. Tällä hetkellä housujakin näkee jo enemmän, kun ne ovat niin in!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :) <3! Housut on kyllä hyvä vaihtoehto, moni tosiaan ajattelee automaattisesti että sen asun pitää olla hame tai mekko. 

Kommentoi