Pikkujouluhuulipuna-vertailu

Hey girl

Punaiset huulet olivat mulle pitkään sellainen big no no. Ne tuntuivat vaan liian räikeiltä, ja sävyt aina vääriltä. Muilla ne kyllä näyttivät hyvältä. Onneksi löysin muutaman sävyn joiden rohkaisemana laajensin huulipunavalikoimaan punaisia sävyjä. Tai itseasiassa kiiltoja.

Punaisilla huulilla saa mistä tahansa lookista juhlavamman ja ne vaan tuntuvat kuuluvan pikkujoululookkiin kuin nenä päähän. Tykkään itse käyttää kiiltoja enemmän kun punia, ja esittelen tässäkin omia suosikkikiiltoja, ja pari huulirasvaa. Kaikki ovat parabeenittomia, Hurraw luonnonkosmetiikkaa.

Hurrawin sävytetty kirsikkahuulivoide on ykkönen. Se toimii arjessa, tuoksuu hyvältä ja maltillisemmalla meikkaajalle se tuo just sopivasti väriä huulille pikkujoulupäivänä. Tämä voisi toimia myös poskilla.

Oh Yeahh-huulivoide punaisen sävyssä on myös maltillisemman meikkaajan tuote. Plus tämä tuote antaa onnellisuusboostin nostamalla serotoniinitasoja. Oh Yeahh saa pakkauksestaan erikoismaininnan, kiiltävän punaisen hylsyn voi todellakin ottaa esille laukusta. Näitä taidan myös pistää muutamaan lahjapakettiin.

Yhteiskuvista puuttuu Estelle Thildin huulikiilto, joka on nousi huulikiiltojen top 5:seen. Siinä on erilainen koostumus kuin muissa käyttämissäni kiilloissa, jopa vesimäinen, mutta se ei todellakaan ole huono asia.

We Care Iconin kiilto on edullinen mutta loistava. Tykkään sen raikkaasta punaisen sävystä, käytän tätä arkena sekä juhlissa. Vaikka trendinä on ettei huulia rajata, juhliin väritän huulet rajauskynällä ennen kiiltoa.

NYX:iltä mukana on kaksi kiiltoa, Liquid suede ja Soft matte lip cream. Liquid suede on koostumukseltaan kuin maalia ja se todella pysyy huulissa. Lip cream on puolestaan kermamainen ja paljon pehmeämpi. NYX:in huulikiilloissa hinnalle saa todellakin vastinetta.  Sävyvalikoimaa riittää ja kiiltojen koostumus on 10/10. Liquid sueden jälkeen huulet tosin tuntuvat usein kaipaavan kuorintaa ja tehokosteutusta.

Kuvista puuttuu uusin suosikkini, vegaaninen Nordic girlin huulikiilto. Tätä suosittelen ekoihin pikkujouluihin, tai vähän varttuneemmallekin juhlijalle. Huulikiillon koostumus on kevyt, mutta huulista tulee just pikkujoulun punaiset.

Punien sävyn valintaan on olemassa vaikka mitä nyrkkisääntöjä, mutta mielestäni parhaiten löydät sopivan sävyn kun myyjän kanssa yhdessä etsitte ja testaatte sävyjä.

 

Kommentit

Kirsikka W.

Ihania sävyjä! Mullakin on vaikka mitä punaisen sävyjä tuolla laatikoissa, mutta yllättävän harvoin niitä tulee käytettyä. Itse olenkin ehkä enemmän vaaleanpunaisten, ruskeiden ja nudejen ystävä :) Nyt kun joulu lähenee, niin pitää ehkä kuitenkin kaivaa ne punaisemmat kiillot ja punat esille!

MarikaJohannaP
Hey girl

Mitkä on sun suosikki nudeja? Mä olen etsinyt pitkään hyvää nude-sävyä, mutta ei ole osannut kohdalle. Mitä sä suosittelisit :)?

Kirsikka W.

Maybellinella on ollut tosi kivoja ja edullisia nudesävyjä, jotka kannattaa ehdottomasti käydä ensi markettireissulla tutkimassa! Myös Kiko Milanolta tilailemalla oon löytänyt muutamia ihan superkivoja ruskeaan taittavia nudeja, ja Kikolla todellakin on valinnanvaraa :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Loistavaa, täytyy käydä tsekkaamassa. Kiitos vinkeistä :)!

Kommentoi