Pinnallista

Hey girl

"Yksi parhaita minulle tapahtuneista asioista on se, että olen nainen." -Marilyn Monroe

Olen samaa mieltä Marilynin kanssa. Rakastan olla nainen. Olen aina tuntenut vetoa meikkeihin, muotiin ja kauniisiin asioihin. Tosin olen ammatiltani insinööri, ja huumorintajuni on kuulemma samalla tasolla kun 14-vuotiaalla pojalla... Mielestäni yksi asia ei sulje toista pois.

Ihmistä, joka nauttii tai huolehtii ulkoisesta kauneudesta, pidetään helposti pinnallisena. Marilyn on siitä klassinen esimerkki, vaikka huhutaan että hänellä olisi itseasiassa ollut korkeampi älykkyysosamäärä kuin Einsteinillä. 

Mutta ennen kun juttu lähtee rönsyilemään ihan muihin aiheisiin, todetaanpa että on ihan ok nauttia kauneudesta ja meikeistä. Se on pintaa, mutta se ei tee kenestäkään pinnallista. En koe tarvetta julkaista itsestäni meikitöntä kuvaa #oikeaminä hashtagillä, koska olen ihan oikea minäni meikkien kanssakin. Ei meikki tee kenestäkään epäaitoa.

Pinnasta päästään Dermosilin irtopuuteriin ja kabukisutiin, jotka sain testiin. Dermosil on yllättänyt meikeillään mut täysin. Aikoja sitten kun testasin ensimmäisiä Dermosilille tulleita meikkejä, ne eivät mielestäni yltäneet lähellekään samaa tasoa kuin heidän saippuat yms. tuotteet.

Tilanne on kuitenkin muuttunut. Esimerkiksi Dermosilin luomiväritrio on yksi eniten käyttämäni luomiväripaletti. Sävyt pysyvät paikoillaan koko päivän ilman sen kummempaa pohjustusta.

Pakkaukset ovat myös kokeneet huikeita muutoksia. Tämän samanlaisen setin hankin myös pukinkonttiin kaverilleni.

Olen yleensä käyttänyt kivipuuteria ja ohittanut irtopuuterin. Ja sehän on vaan hölmöä. Tajuan sen nyt kun olen nähnyt mikä ero näillä kahdella on. Kivipuuteri tekee helposti meikistä tunkkaisen ja raskaan, vaikka sitä laittaisi kuinka kevyellä kädellä tahansa. Irtopuuteri taas vie vaan kiillon pois ja viimeistelee meikin, kuten sen on tarkoituskin.

 

 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Minäkin rakastan olla nainen ja olen insinööri :).
Olen monesti ajatellut, kuinka kamalaa olisi olla mies. TV, olut, ihan parhaat kaverit. Ei mitään kivaa oleilua vaatekaupoissa, eikä meikkiosastoilla. Ei nautintoa uudesta käsinpesusaippuasta, ei nautintoa uuden tuoksuisesta shampoosta..Huonekalut ovat aina hyvät, vaikka ne olisi 30 v vanhat, kunhan on jotkut jne....Minulle olisi painajainen olla mies!

MarikaJohannaP
Hey girl

Hauskasti kuvailtu :D. Ihanaa viikonloppua :)!

Kirsikka W.

Mä en ole vielä lainkaan päässyt kokeilemaan Dermosilin meikkituotteita, vaikka muihin tuotteisiin olenkin kovasti ihastunut :) Kiva kuulla, että ne on hyviä! Kehtaa sitten itsekin varastojen vähentyessä tilailla testiin.

MarikaJohannaP
Hey girl

Kannattaa ehdottomasti testata :)!

Saranda
Tyhjä ajatus

Vitsi sulta saa kyllä tosi hyviä meikkivinkkejä! Ja olen sun kanssa ehdottomasti samaa mieltä siinä, että meikki ei aina peitä sitä omaa itseään. Se riippuu ihan siitä että miten suhtautuu meikkaamiseen ja onko hyvä olla siinä meikissä. :) Kivaa maanantaita!

MarikaJohannaP
Hey girl

Hei ihan mahtava kuulla :) <3! Ihanaa viikkoa :)!

Kommentoi