Pistä soimaan

Hey girl

Mulla ja Spotifyllä on treffit joka aamu. Me käydään yhdessä töissä, chillataan, lenkkeillään, iloitaan, surraan, fiilistellään. Spotify tuntee mun mielialat paremmin kuin kukaan muu :D. Se tietää, että vaikka se kuuntelee Panteraa, se tykkää myös JVG:stä. Se ei ylläty samoin kun mun työkaveri siitä "että Marika kuuntelee örinää?!" Se tietää että syksyllä mä kuuntelen grungea ja keväällä iloista, aurinkoista musaa.

 

Se osaa myös tehdä mulle ihan parhaita Daily mix-kokoelmia. Daily mixit on ehdottomasti loistavimpia ominaisuuksia mitä Spotifystä löytyy. Joskus kun ei oikein tiedä mitä tekee mieli kuunnella, ja pistän vaan jotain lempparigenreäni soimaan.

Luin jutun ihmisistä joihin musiikki ei vaikuta mitenkään. Ei kylmiä väreitä eikä mitään! Itse olen täysin vastakohta, Musiikilla on hurjan suuri vaikutus fiiliksiini, ja parhaita muistoja musiikista on ne hetket kun posketkin menevät kananlihalle.

Ja siinä missä tosiaan syksy on grungelle pyhitetty, kevääseen tarvitsen kepeää musiikkia joka mätsää fiilikseen, tässä yksi Daily mixin pohjalta koostettu soittolista joka on soinut mulla päivittäin https://open.spotify.com/user/marikamakinen/playlist/6CrWdVbWvJH5sukicU6e9v?si=kHX8_TfTRT2t4A4nNfb2EA

Mä rakastan kuulla mitä muut kuuntelee, joten kerro mulle mitä sulla on kuuntelussa just nyt?!

 

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Mulla on tosi vahvasti ollut viimeaikoina - viime syksystä tähän päivään asti - kuuntelussa 70-luvulla tehdyt kappaleet, niitä soitan spotifysta ja fiilistelen! :) Musiikki on mullekin todella tärkeä osa elämää enkä vois elää ilman, en vois aloittaa päivääni ilman musiikin kuuntelua saatika mennä nukkumaan ilman. Oon ollut aina myös kympin tyttö musiikissa, mistään muusta en olekaan saanut 10 todistukseen kun musiikista. :D

MarikaJohannaP
Hey girl

Eikö oo jännä miten aina tulee joku tietty kausi tai genre mitä kuuntelee ihan kyllästymiseen asti. Musiikki on kyllä ihan parasta :) <3.

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

No nii-in! Olisinpa saanut elää 70-luvulla... Musiikki on elämän suola <3

Kirsikka W.

Mulla menee fiilis vähän samalla tavalla, ja kuuntelussa ovatkin nyt jo keveät kesähitit viimeisen... hmm... kahdenkymmenen vuoden ajalta? Tietty välissä menee sitten kaikkea muutakin, mutta ne tietyt kappaleet tuovat niin elävästi kesämuistoja mieleen, että niitä popittaessa menee usein koko valoinen kausi. Remixit ovat toinen juttu josta olen musasaralla nyt jokunen aika innostunut aika paljon :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Musiikilla on kyllä niin suuri vaikutus fiilikseen. Mä oon aina utelias kuuntelemaan mitä muut kuuntelee, joten mitä remixejä mulel suosittelisit, mitkä on sun top 3 :)?

Kommentoi