Positiiviset ajatukset

Hey girl

Kesän lapselle syksy ja talvi ei ole helppoa aikaa. Ajatukset meinaavat mennä hieman synkän puolelle. Pimeys on niin kokonaisvaltaista, ja iltaisin tuntuu että voisin mennä nukkumaan jo seitsemän-kahdeksan maissa.

Mielellä on suuri vaikutus, ja yritän tietoisesti kääntää ajatukset positiivisen puolelle. Kohta on joulukausi, mikä taas joulun alla syntyneelle on ihan lemppariaikaa. Valoja, värejä, makuja ja hyvää fiilistä. Mielestäni ihmiset on parhaimmillaan joulukuussa, tuntuu että paatuneimmatkin ihmiset ovat hyväntahtoisemmalla tuulella.

Mutta millä keinoilla jaksaisi tämän pimeän marraskuun? Itse olen ottanut seuraavia voimakeinoja käyttöön:

- musiikki, syksyisin hakeudun grungen pariin, mutta tänä vuonna olen etsinyt musiikkia joka tuntuu auringonpaisteelta

- vitamiinit ja rautalisä (varsinkin D-vitamiini! Rautaa ei kannatta syödä varmuuden vuoksi, joten selvitä ensin rauta-arvosi ennen lisien ottamista.)

- liikunta, viikonloppusin hyödynnän kaiken valoisan ajan ulkoilemalla koirien kanssa. Muuten yritän saada hikiliikuntaa jokaiseen arkipäivään jossain muodossa. Vaikuttaa mielentilaan aivan järjettömän paljon!

- positiiviset ajatukset. Näin jossakin IG storyssä tämän The Universe has your back-korttipakan. Siinä on tsemppaavia ajatuksia ja "mietelauseita". Nostan pakasta aina tarpeen tulleen kortin, ja mietin miten se sopii omaan elämään. Tiedän että se on ihan hömppää, mutta oikeasti, kaiken ei tarvitse aina olla niin vakavaa.

Arvon teidän lukijoiden kesken myös yhden tällaisen Universe has your back-paketin. Kommentoi alle  oma keinosi torjua pimeyttä ja väsymystä syksyllä. Ja muista laittaa mukaan s-postiosoite jotta voin ottaa sinuun yhteyttä jos voitat! Voit myös osallistua IG:n ja Facebookin puolella.

Arvonta suoritetaan 4.11.2018.

 

 

 

Kommentit

Ankrylik (Ei varmistettu)

Vaikka kotoilu on kulunut termi, niin siitä tykkään marraskuussa. Kynttilä palamaan, kirjaa sohvalla tai hyvän sarjan katsomista rakkaan kainalossa. Myös jooga toimii itsellä vuoden pimeimmän ajan lähestyessä: lempeät venytykset hämärässä on ihan parasta!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Oiiiiiiiiiiii <3

Tuo pakka ja nuo ajatukset kuuluisivat niin mun kotiin, ja sopisivat myös omaan sisustukseen hyvin  <3<3 Varmasti synkkäkin päivä alkaisi paremmin, kun lukisi joka aamu positiivisen lauseen tuosta kauniista pakasta. Hamuilen sitä jo täällä! :D

Viipotin (Ei varmistettu)

Parasta piristystä pimeyteen on ehdottomasti inkivääritee ja kynttilät ja kunnon venyttävä joogasessio. Ihanilta vaikuttaa nuo kortit!!

Mäkikuismauute! Keräsin kukinnot ja uutin itse :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kynttilät ja takkatulen loimu tuovat kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti valoa pimeään. Lisäksi ajatus siitä, että synkkä aika kestää vain hetkisen, piristää. :)

Anna POP

Musiikki, sellainen joka laittaa liikkumaan. Vähän aikaa kun päätä heiluttaa joka suuntaan, niin tuntuu että ne synkät ajatuksetkin hölskyy pois :) 

Tiia-Mari (Ei varmistettu)

Liikunnan kautta saan lisää energiaa arkeen, ja jaksan tehdä arjessa paljon muutakin! Rakastan myös pimeneviä iltoja, kun saa laittaa kynttilät ja söpöt led-valot palamaan ja vaan uppoutua johonkin sarjaan tai kirjaan! :)

Iinaannika (Ei varmistettu)

Kirkasvalolamppu ja matkan suunnittelu on parhaita kaamosmasennuksen torjujia ja tietenkin metsämansikkanalle d-vitamiinit :D

MarikaJohannaP
Hey girl

Hei ihanat! Ihan loistavia vinkkejä. Kiitos jokaiselle osallistumisesta. Muistetaan palata näiden vinkkien pariin kun marraskuu puuduttaa. Voittaja on arvottu ja hänelle ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Kommentoi