Puffer jacket

Hey girl

Kesään on 24 viikkoa. Tuo ajatus meinaa hieman masentaa.

Vuorokausi lyhenee ja ilma kylmenee. Pimeys on itselleni vaikeinta tässä vuodenajassa, rakastan kesää valoisien öiden takia.

Pimeyteen ei myöskään voi itse vaikuttaa, kylmyys kun on loppujen lopuksi vaan pukeutumiskysymys. Viime keväänä olin niin kyllästynyt talveen että, myönnetään hieman ajattelemattomasti, heitin toppatakkini pois. Joten edessä oli pikaisesti uuden hankinta.

Tiesin kyllä heti minkälaisen takin haluan. Tämän vuoden Puffer jacket-trendi on mun suosikki. Lämpimän suuren takin sisällä olo on kuin lämpimään takkiin kääriytyneenä. Suuri huppu taas suojaa tuulelta ja lumelta. Sekä alle mahtuu suuremmatkin neuleet vaivatta.

Päädyin hirveän sovitteluruljanssin jälkeen, ehkä tylsään, mustaan, koska tiedän että se sopii parhaiten yhteen vaatekaappini muun sisällön kanssa, sekä on värinä pitkäkäyttöisin.

Ja eihän siitä pääse mihinkään, muhkeat takit näyttää päällä vaan ihan super hyvältä. 

Pysy lämpimänä <3.

We have 24 weeks to go till summer. And I must admit, this dark and cold season isn't my favourite. Darkness is something that can't be changed, but at least you can dress up well and keep the cold away.

Last spring I was so fed up with winter that I threw away my winter jacket...so when it got cold, I had to get a new one.

And the pick was easy.

I'm so in love with this puffer jacket trend. It looks so good, and it is warm. And even chunkier knit go underneath it so easily.

Stay warm <3!

Takki H&M // kengät Dr. Martens 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Kylläpä löysitkin muhkean takin! On varmasti lämmin tai ainakin näyttää juurikin tuon muhkeuden takin. Sopii hyvin sinulle. Olen ihan samaa mieltä mustasta väristä, on pitkäikäisin ja sopii varmasti kaikkien vaatteiden kanssa! Pitäsköhän itsekin kokeilla edes tuollaista, että miltä näyttää...hmmm :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :)! Kannattaa käydä kokeilemassa, tämä on niin ihana ja lämmin päällä.

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Taidan eksyä Hennesille... ;)
Supermukavan näköinen!!

MarikaJohannaP
Hey girl

Tämä on kyllä niin rento päällä, ja alle mahtuu hyvin isoimmatkin neuleet ja hupparit :).

josha

Toi on I-H-A-N-A!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :) <3!

Kommentoi