Pulleutta huuliin luonnonkosmetiikalla

Hey girl

Mua ei yhtään haittaisi vaikka huulissani olisi hieman enemmän muhkeutta. Siksi käytänkin Buxomin huulikiiltoja joissa on huulia pullistava ominaisuus. 

Mitään dramaattisen suurta eroa näillä huultenpullistajilla ei saa aikaan. Ainakaan niillä joita olen itse kokeillut. Mutta kyllä huulet ovat ainakin hieman täyteläisemmät.

 

Bongasin luonnonkosmetiikkaversion huultenpullistajista ja tilasin sen samantien testiin. Bybi-merkki on itselleni uusi tuttavuus. Maltoin vielä mieleni muiden tuotteiden kohdalla mutta siellä oli paljon muutakin kiinnostavaa kuin tämä Lip Plumber.

Beauty Lip Plumber on söpössä pakkauksessa, ja sitä levitetään huulille sormin. Pieni määrä riittää, koostumus on hyvin juokseva, eikä lainkaan tahmainen.

Tämänkin tuotteen teho perustuu siihen että se stimuloi huulien verenkiertoa. Vaikuttavina ainesosina on piparminttu- ja veriappelsiiniöljy. Haravoi ja greipinsiemenöljy pitävät puolestaan huolen siitä etteivät huulet kuivu, vaan säilyttävät kosteuden.

Lip Plumber tuntuu huulilla miellyttävältä, odottelin kihelmöivän tunteen alkamista, mutta se on tässä tuotteessa hyvin mieto. Luulenpa että tämä tulee olemaan kesämeikkipussin vakkarituote. 

 

Kommentoi