Purple light

Hey girl

Tammikuun parhaita hetkiä oli ehdottomasti Dr. Hauschkan uusien Purple Light-meikkien lanseeraustilaisuusaamu helsinkiläisessä galleriassa Anhavassa. Taidegalleria oli osuva paikka kevät/kesämeikkien lanseeraukseen, koska meikit ovat saaneet inspiraationsa Dr. Hauschkan uudesta meikkikasvosta, ruotsalaistaiteilija Emma Lindströmistä. Kauniit pakkaukset, joista ei meinaa saada katsetta irti, ovat Emman suunnittelemia.

Meikkien sävyt ovat trendikkäitä, roosaa, lilaa ja tummaa violettiä, ei ole sattumaa että Pantonen valitsema trendiväri vuodella 2018 on 18-3838 Ultra violet.

Nämä ovat luonnonkosmetiikan ystäville omiaan, koska tuotteet ovat sataprosenttisesti luomua, eikä niissä ole käytetty silikonia, parabeeneja, mineraaliöljyjä eikä PEG:tä. Meikkejä meille oli demoamassa meikkaajat Riia Koivisto ja Juliette Handolin, malleinaan Minttu Mustakallio sekä Mona Visuri Mona's daily style blogista. 

Aamiaiselle 10+, mutta mitä muuta voikaan odottaa kun sen on valmistanut superihana Pipsa Hurmerinta.

On niin lumoavaa nähdä ammattilaiset työssään. Meikkaaminen sujuu niin helposti ja sitä on rentouttava seurata. Hauskaa, että malleiksi oli valittu kaksi hyvin erinäköistä mallia, ja samoilla tuotteilla sai kummallekin kauniin meikin. Tuotteet sopivat sekä päivä- että iltameikin tekoon.

Kaiken kruunasi se, että törmäsin tapahtumassa mun suosikkibloggaajaan Une petit lifen Niinaan. Ja kyllä te varmaan sen arvaattekin, mutta Niina on just niin ihana ja kiva livenä kuin blogissaankin. Ihan parasta :)! Goodie bagistä on myös pakko mainita sen verran, että sieltä löytyi näitä Purple light-meikkejä sekä Eco toolsin uusi Start The Day Beautifully-sivelinsetti. Eco toolsin siveltimet ovat mun suosikkisiveltimiä, ja uskaltaisin väittää että ne ovat nostaneet mun silmämeikin teon ihan uudelle tasolle.

Ihanaa päästä taiteilemaan näillä tuotteilla <3.

Kommentoi