Ruusu ja jatkoon

Hey girl

Muistatteko Unelmien poikamies-sarjan? Voin häpeäkseni myöntää, että olin ihan koukussa sarjan ensimmäisiin kausiin. Samoin katsoin Bret Michaelin Rock of love tosi-tv-sarjan jaksoja. Olihan se ihan kamalaa kuraa, mutta jotenkin sitä vaan katsoi epäuskoisena... (Ja nyt kun olen myöntänyt tämän nolon salaisuuden, kertokaa nyt joku muukin kommenttikentässä joku "nolo" sarja mitä olette seuranneet! Ihan vertaistukena :D!)

Unelmien poikamies-sarjassahan aina jatkoon päässyt daami sai ruusun. Ja ottamatta nyt kantaa siihen miten tökerö tuo ruususeremonia oli, esittelen tuoteparin jolle antaisin itse ruusun saman tien.

Madara+Mossa duo on tämän talven pelastus. Tykkään yhdistellä näitä sisar-tuotesarjoja, ja olen saanut niillä ihonhoidossa hyviä tuloksia aikaan.

Madaran Jasmine and Meadowsweet-saippua ja Mossan öljypohjainen vartalovoide ovat pitäneet mun ihon kosteana viimeaikoina. Yläkroppa ei mulla niinkään kuivu, käsiä lukuunottamatta, mutta jalat ja sääret sitten sitkin enemmän. Tuntuu että öljypohjaisessa voiteessa riittää tehoja parempaan kosteutukseen.

 

 

Kommentoi