Saako näin edes sanoa?

Hey girl

Mä olen tällä hetkellä tyytyväinen mun kroppaani. Siinä se tuli sanottua. Ja heti perään mielessä käy ajatus että voikohan/saakohan näin edes sanoa?! Tuntuu joskus että se tyytyväisyyden tila tulee saavuttaa vasta kun ollaan jotain epärealistisen upeaa, ja silloinkin voisi vähän vielä ottaa jotain kiristystä. Eli käytännössä suurimmalle osalle se hetki ei koittaisi koskaan. Let's face it, mä en tule koskaan heräämään sängystä sellaisella kropalla kun Victoria's secret enkeleillä on. Ja se on fine. Mä olen tyytyväinen silti.

Vaikka mä en missään nimessä ole täydellinen, lähelläkään sitä. Olen elämäni aikana ollut hoikempi ja olen ollut painavampi. Ehkä joskus notkeampi, tai joskus paremmassa juoksutikissä kun nyt. Olen myös jossain vaiheessa elämääni kipuillut syömisen ja painon kanssa väsymiseen asti, toisin kuin nyt. Valitettavasti jossain vaiheessa mulla oli excel-johon merkitsin painoni...

Toki voisin olla pidempi, hoikempi. Minulla voisi olla hoikemmat jalat, tai lihaksikkaammat jalat. Rintani voisivat olla pienemmät, tai suuremmat, tai takapuoleni pyöreämpi, tai leveämpi, riippuen siitä keneltä kysytään. Toki vatsalihakseni voisivat piirtyä selvemmin, tai olkapääni lihakset olla tiukemmat. Kaikkeahan voisi fiksata johonkin suuntaan.

Mutta miksi mä kokoajan miettisin sitä mitä en ole, sen sijaan että mietin mitä minulla on.

Olen kiitollinen just nyt, tästä kropasta. Tästä joka mahdollistaa mulle niin monia asioita, ja joka jaksaa, joka on jaksanut silloinkin kun olen kohdellut sitä huonosti. Haluan  kohdella sitä hyvin, ja rakkaudella, koska kliseet pitävät tässä kohtaa paikkansa, I'm worth it.

 

 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Ihana teksti! Niin hienoa kuulla, että joku on oikeasti tyytyväinen kroppaansa! Meidän kaikkien pitäisi olla, tai ainakin olla armollisempia!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos <3! Juuri siitä armollisuudesta se lähtee :) <3. Kyllä edelleen tiedostan erittäin hyvin "kroppani viat ja puutteet", mutta haluan keskittyä siihen mikä on hyvin :).

Minnea
Minnean muruja

Se lisääntyy, mihin keskityt. Keskity siis hyvään :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Erittäin hyvin sanottu :)!

Siri H
Still Life

Tosi hyvä teksti, ja todellakin silloin kun on tyytyväinen itseensä ja omaan kehoon niin se pitää sanoa ääneen! Tuntuu että aika usein törmää omassa kaveripiirissä siihen että ystävät haukkuu omia kehojaan, ja itselle tulee sellainen fiilis että pitäisi jotenkin yhtyä siihen itsensä dissaamiseen. Vaikka todellisuudessa olenkin ihan tyytyväinen omaan vartaloon ja ulkonäkööni! Ja tästä sun tekstistä inspiroituneena aion kyllä jatkossa myös sanoa sen rohkeasti :) 

MarikaJohannaP
Hey girl

Ihana kuulla :) <3! Sano tosiaan se rohkeasti ja samalla varmasti inspiroit muitakin miettimään asiaa eri tavoin :)! 

Saranda
Tyhjä ajatus

Todellakin saa sanoa! Ei ainoastaan että se on tervettä sua kohtaan, se inspiroi myös meitä muita hyväksymään itseämme. :) Ihana postaus ja olet upea!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos <3 :), niin olet sinäkin. Ja kuulostaa ihan mahtavalta jos se inspiroi muitakin! Ollaan me se muutos mitä maailmaan kaivataan tässä asiassa <3.

Kommentoi