Säihkysilmät

Hey girl

Ostan luomiväripaletteja hyvin harkiten. Ne yleensä kestävät ikuisesti, ja huonosti valitussa paletissa jää sävyjä käyttämättä. Ihania palettejahan tulee vastaan päivittäin. Mutta, tarvitsenko oikeasti miljoonaa erisävyistä pinkkiä tai ruskeaa, kun meikkilaukussa on vanhatkin jäljellä...

Tämän We care iconin All eyes-paletin kohdalla päätin kuitenkin heltyä.

Seitsemän sävyn paletissa on poikkeuksellisesti jokainen sävy käyttökelpoinen. Kolme vaaleaa mattasävyä, kolme herkullista helmiäis/kimallesävyä, ja tumma mattasävy silmänsisänurkkaan ja rajauksiin. 

En malttanut odottaa että pääsen sävyjä testaamaan. Värit ovat hyvin pigmenttisiä, ja niillä saa sekä arkimeikin että iltameikin helposti aikaiseksi. Kimalletta kolmesta helmiässävystä ei puutu, ja ensimmäinen fiilis on että niillä saa auringonlaskun luomille.

Paletin hinta on parinkympin paikkeilla, ja mielestäni se on melko edullinen.

We care Icon on kotimainen sarja. Jokaisesta tuotteesta lahjoitetaan WWF:n luonnonsuojelutyöhön 5 senttiä, on lahjoitettu itseasiassa jo vuodesta 2010.

Sarja on myös hajusteeton, ja soveltuu herkälle iholle. Tuotteiden pakkausmateriaalien käyttö on minimoitu. Itse tuotteissa ei käytetä mitään eläinperäisiä raaka-aineita. Ainesosat pyritään valitsemaan niin että ne rasittavat luontoa mahdollisimman vähän.

Mä tykkään <3.

 

 

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Oon alkanut viime aikoina, vasta nyt, kokeilemaan erilaisia silmämeikkejä ja oon tykännyt lopputuloksista. Yleensä oon käyttänyt silmissä vain ripsiväriä, mutta nyt oon jättänyt sen pois ja yhdistänyt luomivärin ja rajaukset punaisiin huuliin, tyk-kään. :) Luomivärit pysyy siis jatkossakin omassa meikkipussissa!

MarikaJohannaP
Hey girl

Se on ihanaa kun löytää jotain uutta, mistä tietää että se on "se oma juttu". Sä oot kyllä upea tuossa lookissa!

Kommentoi