Sattumalta

Hey girl

 

 

 

 

Mä olen jo hyvän aikaa pyrkinyt ostamaan vähemmän, ja harkitsemaan vaateostoksiani tarkkaan. Joskus ennen lähdin shoppailemaan vaan huvikseen, ja nyt mua vähän nolottaa koko ajatus.

Tämä on mulle haaste, koska rakastan vaatteita ja inspiroidun niin helposti. Mutta ihailen enemmän ”less is more” filosofiaa nykyisin, ja uskon että vaatekaapista jossa on vain rakkaudella ja ajatuksella hankittuja vaatekappaleita, on helppo löytää asuja päivälle kuin päivälle.

Tänä kesänä olen siis hillinnyt itseäni, ja antanut ostoluvan vain jos

- vaate on oikeasti juuri sopiva, ei vaan sinne päin, tai sellainen johon voisin mahtua paremmin jos laihdun pari kiloa. 

- vaatetta voi käyttää myös tulevina kesinä, tai mikä parasta, ympäri vuoden.

- keksin heti useita yhdistelmiä olemassa olevista vaatteista sen kanssa.

- värimaailma on sellainen johon en kyllästy. 

Kun sattumalta Monkissa näin nämä housut, kävin äkkiä mielessäni yllä olevat kohdat ja totesin että kyllä, kyllä, kyllä!

Täydelliset kesähousut, näitä on kiva yhdistellä erilaisten yläosien kanssa, rannalle mennessä mustat bikinitkit toimivat näiden kanssa. Ja syksyllä nämä ovat ihanat poolopaidan tai neuleen parina.

Ps. Näitä asukuvia kuvattaessa pääsinkin reppuselässä pois tuolta heinikosta kun alkoi jännittää liikaa että mitä kaikkea tuolla heinikossa vipeltää :D!

Kommentit

Siri H
Still Life

Kauniita kuvia ja ihana asu! Mulla on kyllä ihan samoja ajatuksia shoppailun kanssa. Teen edelleenkin välillä sitä että ostan itselleni jotain kun haluan piristystä tai palkita itseni jostain..ja se ei oo hyvä juttu. Nykyään ostelen vähemmän uutena ja enemmän käytettynä, mutta oon huomannut että ostan kirppareilta paljon hutiostoksia vain siksi että ne on halpoja. Pitäis niihin kirppisostoksiinkin käyttää vähän enemmän harkintaa ja miettiä tuleeko vaatetta oikeasti käytettyä!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos ihana <3 :)! Toi itsensä palkitseminen mulle on niin tuttua! Tapa josta on vaikea oppia pois. Miksei voi palkita itseään vaikka laittamalla 20 euroa säästöön :)? Mulla on esim. näiden kesäalejen kanssa ollut noita samoja haasteita että kun halvalla saisi...mutta ei se sit kuitenkaan oo halpa jos jää käyttämättä ja tuo vaan kaaosta vaatekaappiin.

Mutta kyllä me vielä opitaan fiksuiksi ostajiksi :).

Saranda
Tyhjä ajatus

Tosi hyviä periaatteita. Ja tykkään housuista tosi paljon! :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos kaunis :) <3! Sun blogi on ollut mulle yksi suurimpia inspiraatioita ja ajatusten herättäjiä siinä miten käyttäydyn kuluttajana. Kiitos siitäkin :)!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Ihana, etenkin tuo viimeinen kuva <3 Ja nuo housut, rakastuin. Superkaunis asukokonaisuus muutenkin!!

Mä kans monesti menen pusikkoon, ja vasta siellä ollessa tajuan että ympärillä voi olla kymmenen käärmettä ja punkkeja :D Monesti oon lähtenyt pusikosta pikaisesti pois sen tajuamisen jälkeen, mut onneks mua ei oo kertaakaan kukaan puraissut!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos ihana <3 :)! Joo, se on hyvä yhtäkkiä keskellä pusikkoa havahtua siihen että Ai niin :D! 

Mutta sun kuvat on kyllä niin upeita että on ne olleet niiden jännitysmomenttien arvoisiakin :)!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

:’)<3

Kommentoi