Se tunne kun kesäloma alkaa...

Hey girl

En erityisemmin lapsena välittänyt kouluun menosta. Olisin vaan halunnut olla ulkona, piirtää ja maalata ja elää sellaisessa rytmissä mikä hyvältä tuntuu.

Mikään ei oikeastaan ole muuttunut :D. Ihannemaailmassa en joutuisi miettimään aikatauluja ja töihin menoa. En ole aamuvirkku, joten kello viiden aamuherätyksiin en totu koskaan.

Näin Instagramissa Lovebeautyoy:n kuvatekstin jossa sanottiin jotenkin näin, että haluan tavoitella sitä vapauden tunnetta mikä tulee lapsena kun koulut loppuu ja alkaa kesäloma.

Samalla muistin sen miltä kesäloma lapsena tuntui. Siis miten ihanaa oli kun sai olla vapaasti ulkona, kesät olivat lämpimiä, sai herätä rauhassa omaan tahtiin. Eikä tarvinnut suunnitella eikä tehdä mitään jos ei halunnut.

Mietin myös, että miksi en enää kesäloman alkaessa tunne samanlaista vapauden tunnetta. Sehän on toki ihan mahtava tunne, mutta jotenkin siinä on myös paineita. Nyt tämä neljä viikkoa on pakko käyttää niin, ettei ”tuhlaa” yhtään lomapäivää. Pitää olla menoja ja suunnitelmia. Sitähän sitä kysellään, mitä meinaatte tehdä lomalla. 

Päätin, että tänä kesänä en tee mitään suunnitelmia. Ainoana tavoitteenani löytää se sama riemu lomasta kun lapsena. Pitää hauskaa ja nauttia kesästä.

 

Kommentit

Suttastiina

Rentoa lomaa sinulle!

Mie olen huomannut juurikin ihmisillä (ja joskus itsellänikin) tuon omituisen loman suorittamisen!
Pitää olla ohjelmaa joka hetkeksi, että "lomalta" palattua voi sitten luetella aktiviteetin ja reissun toisensa jälkeen. Ja ehkä olla väsyneempi kuin ennen loman alkua...

Suunnitelmat nurkkaan ja lapsenmieli kehiin!
 

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :)! Se on kyllä hassua että lomastakin tulee helposti suorittamista ja sitten tuntuu että jos ei ole kalenteri täynnä on suunnilleen jotenkin epäonnistunut :D. Tänä kesänä tosiaan lapsenmieli kehiin ja turha pinnistely pois.

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Joo, suunnitelmat nurkkaan! Vapaa mieli ja spontaanisti koko loma läpi, ja tehdä vaan niitä juttuja mitä tekee mieli :)

Ihanaa lomaa sulle <3

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :). Joudun vielä tovin odottelemaan loman alkua, mieli on tosin jo lomafiiliksissä :)!

Lilies
Lilies & Life

Ihanaa ja rentouttavaa lomaa! <3 

Oon aina odottanut seuraavaa lomaa kuin kuuta nousevaa ja suunnitellut paljon menoa valmiiksi, mutta tänä vuonna ei edes haittaa ettei ole kesälomaa! Jotenkin rennompi olo kun ei tarvi suunnitella lomaksi mitään :D Nyt kesä menee spontaanisti ja vapaapäivät rennosti, toki jotain kivaa tekemistä etukäteen tiedossa :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :) <3, loman alkuun on vielä hetki, olisin siihen kyllä jo valmis :D!

Tuo on muuten totta että kesästä nauttii rennommin kun ei ole sit painetta että nyt pitää olla ”mahtava kesäloma”. Ja mulla on monesti käynyt niin että sitten kun on ne ihan järjettömät odotukset...todellisuus ei sitten vastaa yhtään niitä. Ja sit taas jotkut jutut yllättää hauskuudellaan kun ei oo odottanut juuri mitään.

Kommentoi