Siniset silmät

Hey girl

Sininen luomiväri on vilahdellut sen verran tiheään Instagram fiidissäni, että olen luultavasti aivopesty.

Sanottakoon tähän väliin, että kokemukseni ja mielikuvani sinisestä luomiväristä ovat...ei niin hyviä. Olen kerran ollut meikkausopastuksessa jossa minulle tehtiin smokey eyes-meikki sähkönsinisellä luomivärillä. Ja jossain vaiheessa olin melko varma että olen piilokamerassa :D! Yritin siitä hipsiä bussipysäkille ja kotiin sellaista reittiä että minimoin ihmiskontakti...Sininen luomiväri oli myös biologian opettajani vakiomeikki, hän ei ollut suosikki-ihmiseni, ja mielikuvat sinisistä luomista...hmm.

Mutta Kim Kardashian teki saman sinisille luomille, minkä hän teki pyöräilyshortseillekin. Sai mut ihastumaan!

Ostin sinisen kajal-kynän Essenceltä, koska siinä sävy oli lähimpänä sellaista mikä oli mielessä. Kajalilla tehty rajaus on myös astetta kevyempi vaihtoehto jos ajatus kokonaan sinisistä luomista hirvittää. Se näyttää myös törkeän hyvältä, Nude-blogissa fiilistellään sinistä rajausta ja ei voi muuta kun ihastua!

Tässä oma pikatestini ennen saunaa (ennen meikinpoistoa on mun lempparihetki kokeilla jotain uusia juttuja, jos menee pieleen, ei haittaa, koska oli joka tapauksessa pesemässä naamaa, jos se toimii vanhan meikin päällä, siitä tulee winner freshiin naamaankin :)!).

Eli väritin liikkuvan luomen sinisellä kajalilla ja häivytin sormin. Sen jälkeen lisäsin päälle vaaleaa helmiäisluomiväriä. Lopuksi lisäsin Zuiin Rose gold mist-luomiväriä yläluomelle.

Kommentoi