Sokerihiiren ryhtiliike, check

Hey girl

Viime viikko taisi olla yhdeksäs ja viimeinen viikko tässä ryhtiliikkeessäni. Tarkoitukseni oli päästä irti sokerista, johon olin ihan huolella koukuttunut, sekä haastaa itseni treenaamaan kovemmin ja monipuolisemmin.

Alun tuskallisten sokerivieroitusoireiden, ne ovat todellisia, jälkeen homma alkoi sujua omalla painollaan. Kun itselleen perustelee selkeästi syyt miksi jotain asiaa tekee, muuttuu se paljon helpommaksi. Ja kun sokerista pitää hetkenkin tauon, tajuaa miten helposti siitä tulee huono olo. Tauon jälkeen myös pienempi määrä makeaa riittää.

Treenimäärän lisääminen oli oma haasteensa, ja ilmeni ensimmäisinä viikkoina väsymyksenä. Jos olisin malttanut levätä hieman enemmän, silti olisi ehkä vältytty. Unen ja levon tärkeyttä ei kannata vähätellä. Itselläni ei ainakaan väsyneenä homma toimi yhtään.

En tehnyt sen kummempia mittailuja alussa enkä lopussa, otin vaan kuvat. Suurelta osin siksi, että tärkeintä mulle oli päästä ruotuun syömisen osalta ja kasvattaa kuntoa. Ehkä kuvissa huomaa pientä muutosta mutta sisäisesti muutoksen tuntee parhaiten :)! 

Tärkeitä juttuja joilla itse onnistuin:

- älä skippaa aterioita, syö säännöllisesti

- valmistele etukäteen useamman päivän ruuat ja välipalat

- herkkuja ei kannata pitää kotona, silloin houkutus ei ole kokoajan läsnä

- muistuta itseäsi tavoitteestasi vaikealla hetkellä

- älä ole liian tiukka, joskus on tärkeämpää joustaa kuin kiristellä hampaita

- muista lepo ja uni

- kokeile uusia reseptejä, sillä saa mielenkiintoa syömiseen eikä tunnu että "joutuu luopumaan kaikesta hyvästä"

Aion pitää ryhdin kun se on nyt työllä ja tuskalla saavutettu, mutta en todella anna sen estää kesän herkkuhetkiä, jäätelö ja mansikkakakku kuuluvat kesään.

 

 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Olet niin hoikka, että en kyllä havainnut muutosta :) Tosin sitä sisäistä muutosta ei kuvista pysty näkemään...

Ihana tuo viimeinen lause: jäätelö ja mansikkakakku kuuluvat kesään! (niin totta). Niistä ei voi luopua, koska kesästä kuuluu ja pitää nauttia, se on niin lyhyt Suomessa.

MarikaJohannaP
Hey girl

Mansikkakakku on kyllä niitä kesän kohokohtia :) <3!

Kommentoi