Sugarbear hair

Hey girl

Nyt niitä saa vihdoinkin Suomestakin! Ihania Sugarbearhair hiusvitamiineja. Olen pitkään seurannut tätä merkkiä Instagramissa ja se vaikuttaa niin sympaattiselta! Voiko nallekarkin muodossa olevia vitamiineja olla rakastamatta. Varsinkin kun samaisten vitamiinien nimeen vannoo kiiltävä kutriset Kardashianit. 

Heti kun sain vihiä että nämä ovat kaupanhyllyllä soitin Emotioniin että laittavat yhden purkin mulle varaukseen ja kurvasin suoraan töistä hakemaan sokerinallet kotiin <3.

Mikä näissä nyt sitten on se juttu? Itse arvostan sitä, että nämä ovat gluteenittomia, soijattomia ja sopivat myös kasvisruokavaliota noudattaville. 

Valmisteessa on biotiinia, foolihappoa ja C-vitamiinia, sekä muita hiusten kuntoon vaikuttavia ainesosia. Näitä napsitaan kunnolla pureskellen kaksi nallea päivässä :). Aluksi ajattelin että näitähän tekee mieli vetää koko purkki, mutta ne ovat nimensä veroisia sugarbeareita, eli niin makeita, että kaksi riittää mainiosti.

Nyt vaan jännityksellä odottamaan miten nallet vaikuttaa!

Näitä nalleja saa Sokoksista ja Emotioneista.

 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Nyt odotellaankin sitten sun kokemuksia ja tuloksia, ennenkuin itse viitsii edes harkita ostamista, joten niitä sitten, kiitos :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Lupaan antaa kuukauden päästä kattavan raportin :)!

Saranda
Tyhjä ajatus

Jee tätä mäkin odotan! :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiva :)! Mä kanssa jännitän että toimiiko nää vai ei :).

Suttastiina

Mie olen miettinyt, että pitäisi testata jotain (ainakin mainosten mukaan) hiustenkasvua vahvistavaa tuotetta, mutta ainakin apteekin Priorin on ihan järjettömän hintaista.

Mitä hintaluokkaa söpöiset nallukat ovat? Ja innolla odotan kokemuksiasi!

MarikaJohannaP
Hey girl

Mä olen kanssa katsellut että jotkut hiusvitamiinit on ihan poskettoman hintaisia. Nää nallukat oli 33 euroa purkki ja siinä on kuukauden annos.

Kuukauden päästä sitten katsotaan mikä on tilanne ja meneekö nallet jatkoon vai ei :).

Minnea
Minnean muruja

Vau, miten suloisen näköisiä! Pitääpä pitää mielessä tämä merkki! 

MarikaJohannaP
Hey girl

Ja nää on kyllä hyviä, taltuttaa makeannälän helposti :).

TiiaHanna

Itse kävin eilen täällä Lahessa Sokoksella, ja siellä näin näitä. En tiedä oliko vaan pieni erä, kun oli meneillään se Hiusten hellimis-viikko ja oisko liittynyt jotenkin siihen, mutta tosiaan siis sieltäkin löytyi. Pitääkin tulla sitten lukasemaan siun raporttia näistä. Pyörittelin purkkia kädessä, mutta vielä en kiikuttanut kassalle. 

MarikaJohannaP
Hey girl

Itsekin innolla odotan että onko näistä mitään apua :). Täytyykin tuohon tekstiin korjata että näitä saa myös Sokokselta, kiitti tiedosta :)!

Kommentoi