Suojaa saasteilta

Hey girl

Laveran anti-pollution seerumi on ollut jo hyvän aikaa yksi lempparituotteista, vakiotuote aamuisin. Voisin alkaa taas kehua seerumia, mutta voit lukea siitä täältä enemmän. Nyt sarja sai täydennystä päivävoiteen, puhdistusvoiteen ja detox-maskin muodossa.

Koska seerumi on niin loistava, odotin innoissani että pääsen kokeilemaan näitä muitakin tuotteita. Sain NHS:ltä paketin ja tuntuu että jo käytössä olevat tuotteet eivät ole ikinä kuluneet niin hitaasti! Vihdoin vanha kasvovoide loppui, ja pääsin sarjan päivävoidetta testaamaan.

Päivävoide on kevyt, mutta kosteuttava. Koostumus sopii meikin alle, ja voide imeytyy nopeasti. Tuntuu että iholla olisi kuultoa luonnostaan enkä ole highlighteria jonain aamuna lisännyt lainkaan. Iho ei kuitenkaan varsinaisesti kiillä, on vaan hehkeämpi. Illalla kun alkaa pestä meikkejä pois, tuntuu että voide olisi kosteuttavana kalvona iholla.

Koko anti-pollution tuoteperhe on vegaaninen ja sertifioitu. Vaikuttavana ainesosana päivävoiteessa on luomulevä ja öljymerikaalin öljy. Öljymerikaali oli minulle täysin tuntematon ainesosa, ja oli pakko googlata että mikä ihme se on! Nopealla vilkaisulla se on kuitenkin hyvinkin yleinen ainesosa kosmetiikassa. Aina oppii jotain uutta.

Päivävoiteen löydät täältä http://www.nhs.fi/hydro-effect-day-cream-50ml

Kommentoi