Suppailun tärkeimmät varusteet

Hey girl

Mietin sunnuntaina suppailemassa että vaikka se on mulle todella rakas harrastus, lajien kuningas, mä kirjoitan siitä todella vähän. 

Ehkä sitä on jo niin lähellä lajia, että siitä ei osaa enää edes kertoa. Olen laudalla melkein joka vapaapäivä. Asuisin sillä jos säät ja aika antaisi periksi :D!

Ajattelin kuitenkin kertoa varusteista mitkä tekevät omasta mielestäni suppailusta monin kerroin nautittavampaa. 

Kuivapussi! Sinne saa evästä, pyyhkeen, vaatetta. Pussissa on myös aina juotavaa ja huulirasva. Vaatteista esimerkiksi pitkähihainen paita voi joskus olla tarpeen. Sää saattaa Suomessa muuttua välillä hyvinkin nopeasti. Ja evääthän tekevät jokaisesta retkestä hauskemman.

Kuivapussi puhelimelle. Ainakin itselleni ihan ehdoton koska napsin kuvia joka paikassa, myös vesillä. Turvallisuusnäkökulmasta myös hyvinkin olennaista pitää mukana.

Mulla on yleensä mukana pidemmillä retkillä mun "rönttäkengät", parhaat päivänsä nähneet ja hyvin palvelleet. Nämä on kiva vetää jalkaan jos nousee maihin retkien aikana.

Kiireetön ja rento mieli. On ihanaa vaan nauttia veden keinutuksesta ja katsella ympärilleen. Suosittelen myös kokeilemaan suppailua eri vuorokauden aikoina, tunnelma on niin erilainen auringonlaskun aikaan kun vaikka aikaisin aamulla.

PS. Karkuremmi on tietenkin the tärkein varuste aina. Se on turvallisuusvaruste, jota ilman ei laudalle ole asiaa. Ja pelastusliivit on myös hyvä olla matkassa jos on yhtään epävarma uimataidoistaan, tai esimerkiksi lähtee aloittelijana vähän haastavampaan säähän.

heygirlblogi@gmail.com - Instagram - Facebook - Pinterest - Bloglovin

Kommentoi