T-paitojen uusi elämä osa 2.

Hey girl

Kirjoitin jo aikaisemmin t-paitojen uudesta elämästä http://www.lily.fi/blogit/hey-girl/t-paitojen-uusi-elama, ja nyt niille vanhoille t-paidoille löytyy taas lisää käyttökohteita. Jopa kaksin kappalein. 

Instagram-feedissäni on viime päivinä näkynyt t-paitoja jotka on lyhennetty aika reippaasti. Mm. Bella Hadid ja Diesel ovat esitelleet tätä rohkeaa tyyliä.

Itse taidan jättää tässä tyylissä bikinit alle, mutta rannalla tämä tyyli voisi olla aika hauska, varsinkin päivänä jolloin tekee mieli suojata olkapäitä auringolta. (Jos se aurinko nyt viimeinkin paistaisi! Mulla alkaa olla hieman turhautunut olo näihin meidän kesäkeleihin!) Ja tämän osaa toteuttaa kuka tahansa, sakset käteen ja paita sopivan mittaiseksi.

Toinen vinkki soveltuu kaikille eikä vaadi edes saksia. Luin hiusten ilmakuivattamisesta juttuja, jo usein ongelmana on se että hiuksista tulee pörhöiset. Ja osittain se kuulemma johtuu froteepyyhkeestä. Se avaa kuivatessa hiussuomut. Tähän apua tuo t-paita. Hiusten kuivaaminen t-paidalla on hellävaraisempi hiussuomuille, ja näin vähentää pörhöisyyttä. Tämän vinkin aion testata kesällä koska silloin ei vaan jaksa suoristusrautarumbaa aina pesun jälkeen.

Eli vanhat t-paidat on varsin monikäyttöisiä :)!

Kommentoi