Tänään radiossa kaikki livemusiikista

Hey girl

Haluan valita Wannabe DJ-ohjelmaan aiheita joista innostun ja joka herättää ajatuksia. Tämän illan jakson teemana on livemusiikki, parhaat ja huonoimmat keikkakokemukset.

Kirjoitin yhdessä aiemmassa postauksessa näin "Keikoilla käynti on yksi mun suosikkitavoista viettää vapaa-aikaa. Kaikki muu unohtuu kun kuulen mun suosikkibiisit livenä. Aikoinaan ihmettelin kitarasankarini Slashin kommentteja "mikään ei ole parempaa kun nähdä suosikkibändisi livenä" ja että hän diggailee bändistä vasta jos se kuulostaa hyvältä livenä. Miten se muka voisi olla parempaa kun Spotifystä tai CD:ltä kuultuna?! Vasta koettuani aivan mielettömiä, kylmiä väreitä aikaansaavia hetkiä keikoilla tajusin että tuo kaikki on niin totta. Livenä bändi mitataan."

Olen niin onnekas, koska oli todella vaikeaa valita parhaita keikkakokemuksia, kaikkien ihan mielettömien keikkojen joukosta. Huonommatkin kokemukset ovat useimmiten johtuneet jostain muusta kuin bändistä itsestään.

Koska ohjelman aika on rajallinen ei kaikkia muistoja voi vaan ottaa mukaan mitenkään. Puhumattakaan artistilistasta joka olisi kiva nähdä livenä.

Wannabe DJ:n voit ottaa seurantaan täältä, niin yksikään jakso ei unohdu :) https://www.facebook.com/wannabedjlimuradio/

Ohjelmaa voit kuunnella 19:00 alkaen joka toinen tiistai, kuten tänään 20.2 täältä https://www.limuradio.fi/kuuntele/

Olisi hauska kuulla teidän parhaita ja pahimpia keikkakokemuksia kommenttikentässä :)!

 

Kommentoi