Treenit kotona

Hey girl

En tykkää ryhmäliikunnasta. En yhtään. Joskus käyn kavereiden kanssa jollain tunneilla, mutta varsinkaan perinteiset jumpat ei ole mua varten.

Ilmajoogatunnit on poikkeus. Niillä on rento fiilis, mutta muuten joogaan itsekseni kotona. (Huom, jos jooga on lajina uusi, on syytä käydä tunneilla jotta oppii tekemään liikkeet oikein ja turvallisesti.)

Kotona mulla on ollut kuntopyörä, stepperi, juoksumatto, tankotanssitanko...you name it! Tällä hetkellä vain pari joogablockia ja kahvakuula. Niilläkin saa kyllä hyvinkin rankkoja treenejä aikaan.

Tykkään myös älyttömästi XHIT dailyn YouTube-kanavalta löytyvistä treenivideoista. Ne on 5-30 minuuttia pitkiä, tehokkaita rääkkejä. Näitä teen aina kun kaipaan valmista, nopeaa ja tehokasta treeniä. Kannattaa testata!

Omia suosikkejani on mm.

Victoria's secret angel butt workout

https://m. 

ja washboard abs workout

https://m. 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

No niin taas yksi uusi yhteinen juttu, kuinkas muutenkaan :D. Tosin minä en ole joogannut koskaan. Itse inhoan myös ryhmäjuutuja, siksi en käy niissä. Kotona kuitenkin hölkkään taloa ympäri, yläkerrasta alakertaan, välillä tasapainolaudalla, välillä kuntopyörällä, välillä muilla vehkeillä. Yritän sen puolituntia päivässä, mutta kotona:). Tosin kun lumet on poissa, saatan ulkonakin lenkkeillä! 

MarikaJohannaP
Hey girl

Aika hauskaa että näitä yhteisiä juttuja löytyy näin paljon :)! Mutta kyllä sitä tosiaan saa kotonakin tehokasta liikuntaa kun vaan reippaasti tekee :).

Millie's
Randomilla

Mä tykkään ryhmäliikunnoista, mutta aina sitä ei vaan saa sitä pyllyään hilattua sinne salille asti. Kiitos siis vinkeistä. :) 

Kommentoi